Δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση της ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ οι AIRΜΠΩΛ αλλά πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.

Στα πρώτα 4 λεπτά το ματς ήταν ισορροπημένο μέχρι και το 6-7. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τους Ρέπα και Μειδάνη αλλά Ντζούρας και Παπαδάκης έκαναν το 4-5. Οι AIRΜΠΩΛ συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και έφτασαν στο 6-11 με τον Ντζούρα που ήταν σε μεγάλο βράδυ. Ρέπας και Αλαφούζος μείωσαν ξανά αλλά με ένα επιμέρους σερί 9-2 έγινε το 12-21 με τρίποντα των Ντζούρα και Κυριάκου. Οι Ρέπας και Δαλίτσικας διαμόρφωσαν το τελικό 16-23.

Στο 2ο δεκάλεπτο η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ που έπαιζε με μόλις 5 παίχτες λόγω τραυματισμών μπήκε δυνατά και μείωσε σε 23-25 με τους Μειδάνη, Σπυράτο και Novara. Ο Δαλίτσικας σκόραρε για 3 και ο Ντζούρας με δίποντο και 1/2 βολές του Μουσταφέρη έγινε το τελικό 26-31.

Στο 3ο δεκάλεπτο και πάλι ο Δαλίτσικας με τρίποντο αύξησε τη διαφορά στους 8 αλλά ο Μειδάνης με δικούς του 4 πόντους έκανε το 30-34. Κάθε φορά που η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ πλησίαζε όμως οι AIRΜΠΩΛ έβρισκαν τρίποντο αυτή τη φορά με τον Κυριάκο. Με ένα σερί 6-0 έφτασαν τη διαφορά ακόμα και στους 13 πόντους. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι για να έρθει το τελικό 36-48 του 3ου δεκαλέπτου. 

Το 4ο δεκάλεπτο ήταν ίσως το καλύτερο του ματς. Η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ έδωσε ότι είχε και δεν είχε από δυνάμεις και με ένα φοβερό επιμέρους σερί 11-2 κατάφερε να μειώσει στους 3! Αυτός που έκανε τη διαφορά ήταν ο Ρέπας που σκόραρε 10 πόντους! Σε εκείνο το σημείο όμως ο Ντζούρας σκόραρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο κάνοντας το 47-53. Η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ μείωσε όμως και πάλι με τους Μειδάνη και Αλαφούζο στους 2 και το ματς έγινε θρίλερ. Ο Οργίνος όμως σκόραρε για το 51-55, η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ ήταν άστοχη και αναγκάστηκε να στείλει τους φιλοξενούμενους στις βολές. Ο Ντζούρας έκανε το 2/2 βολές και το τελικό 51-57.

MVP της αναμέτρησης ο Ντζούρας με 25 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Μειδάνης με 21 πόντους και 16 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε στο καθαρό μυαλό των τελευταίων επιθέσεων των AIRΜΠΩΛ ενώ καθοριστικό ρόλο έπαιξαν και οι αρκετές απουσίες της ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ.