Σε ένα φανταστικό παιχνίδι με μια ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ με τεράστια ψυχικά αποθέματα οι ELITHΡΙΟΙ κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 56-61.

Με ένα καταπληκτικό πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν μεγάλη διαφορά στον αγώνα. Η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ ξεκίνησε με ένα 5-0 σερί με τους Θύμιο με καλάθι και φάουλ και τον Σπηλιοτόπουλο να σκοράρει με λει απ. Από εκείνο το σημείο όμως οι γηπεδούχοι έπαιξαν φοβερή άμυνα, σε συνδυασμό με την αστοχία των γηπεδούχων και με ένα σερί 15-0 με τους Μπούτο, Λαμπρόπουλο Π, Λαμπρόπουλο Λ. και Κωνσταντινάκο να δίνουν αέρα 11 πόντων στην ομάδα τους. 

Το 2ο δεκάλεπτο συνεχίστηκε όπως το πρώτο. Με επιμέρους σερί 2-12 οι ELITHΡΙΟΙ έκαναν το 5-28 με τον Zelmanovic να είναι ασταμάτητος έχοντας 2 τρίποντα και ένα δίποντο. Ο Ρέπας με 4 πόντους και ο Καραβάκης με 2/2 τρίποντα μείωσαν για την ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ αλλά οι Λαμπρόπουλος Παναγιώτης, Μπαμπλέκος και Μπούτος έκαναν το 19-39 του ημιχρόνου.

Η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ με την πλάτη στον τοίχο προσπάθησε να αντιδράσει. Ο Zelmanovic με 5 πόντους έκανε το 23-45 αλλά από εκείνο το σημείο και μετά έγινε η αντεπίθεση των γηπεδούχων. Με 5 συνεχόμενους πόντους του Ρέπα, 4 του Θύμιου και τρίποντο του Καραβάκη έγινε το 36-50. Ο Θύμιος μείωσε στους 12 και ο Ρέπας με τον Καραβάκη στο τέλος έκαναν το 42-50 βάζοντας την ομάδα τους ξανά στο ματς!\

Οι ELITHΡΙΟΙ δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το σοκ στα πρώτα λεπτά της 4ης περιόδου και η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ κατάφερε να ισοφαρίσει με καλάθια των Μειδάνη και μεγάλο τρίποντο του Καραβάκη. Την ολική ανατροπή ολοκλήρωσε ο Ρέπας με 3/4 βολές. Σαν να μην έφτανε αυτό ο Σπηλιοτόπουλος με 2/2 βολές και ο Αλαφούζος με σουτ έκαναν το 56-52 ολοκληρώντας μια ανατροπή που ξεκίνησε από το -24. Οι ELITHΡΙΟΙ όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Με καταπληκτική άμυνα μπλόκαρε τους αντιπάλους που δεν κατάφεραν να σκοράρουν στα τελευταία κρίσιμα λεπτά. Αντίθετα ο καταπληκτικός Λευτέρης Λαμπρόπουλος στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα αρχικά με τρίποντο έκανε το 56-55 και στη συνέχεια με προσωπικά του καλάθια έφερε τους ELITHΡΙΟΥΣ κοντά στη νίκη. Με το σκορ στο 56-59 η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ έκανε φάουλ και ο Λαμπρόπουλος με 2/4 βολές ολοκλήρωσε την αγχωτική νίκη της ομάδας του.

MVP της αναμέτρησης ο Μπούτος με double double έχοντας 11 πόντους και 10 ριμπάουντ. Φυσικά ξεχώρισε και ο Λαμπρόπουλος που με 14 πόντους οδήγησε στο τέλος την ομάδα του στη νίκη σκοράροντας 9 πόντους στα τελευταία λεπτά.

Για την ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ ξεχώρισε ο Καραβάκης με 15 πόντους με 62% στα τρίποντα. 

Το ματς κρίθηκε στο καταπληκτικό finish των ELITHΡΙΩΝ με φοβερό ξέσπασμα του Λευτέρη Λαμπρόπουλου. Τι να πει κανείς όμως και για την ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ που κατάφερε στο 2ο ημίχρονο να επιστρέψει από το -24 και να φτάσει ακόμα και πολύ κοντά στη νίκη.