Οι Primero De Mayo φιλοξένησαν τους ΑργώΚίνητους για τη δεύτερη στροφή της West Atlasleague2 , με τους δεύτερους να μην δυσκολεύονται να καταβάλλουν την αντίσταση των μόλις 6 διαθέσιμων αντιπάλων τους , φτάνωντας στο 2Χ2 με άνεση !

Το ξεκίνημα του αγώνα βρήκε τις ομάδες να παίζουν προσεκτικά , με έμφαση στα μετόπισθεν. Λεωνάκης (4π) από τη μία και Σοφούλης - Τσιμπούρης με ένα τρίποντο έκαστος ήταν αυτοί που τράβηξαν το κουπί για τα συγκροτήματα, με το πενιχρό 6-8 να είναι το σκορ στο πέρας του πρώτου δεκαλέπτου.

Το ντέρμπι κράτησε για λίγο ακόμα. Ο Λεωνάκης (8π) κάνοντας επιβλητική εμφάνιση κρατούσε τους γηπεδούχους κοντά σκο σκορ, όμως μετά το πέμπτο λεπτό οι αντίπαλοι τους, με τους Σοφούλη (6), Πουλή & Γερονικολόπουλο (από 4π) πίεσαν στην άμυνα και με διαδοχικά κλεψίματα βγήκαν στο ανοιχτό γήπεδο. Με σερί 10-0 απέκτησαν διψήφια διαφορά, με συνέπεια οι Αργώ Κίνητοι να διατηρήσουν τα ηνία της αναμέτρησης προηγούμενοι με 20-31 στο ημίχρονο.

Μετά την ανάπαυλα οι τζιαλομπλού επικράτησαν ολοκληρωτικά. Με τον Δομπάρα (9π) να στήνει πάρτι στο ζωγραφιστό και τους Σοφούλη (6) & Γερονικολόπουλου (4) να συνεπικουρούν, οι φιλοξενούμενοι διεύρυναν την απόσταση καθώς  οι Primero σκόραραν μόνο με τους Κατσιάδα (3), Κολώνια & Νάστο (από 2), για το 27-50 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Τα τελευταία δέκα λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα, με τις ομάδες να προσπαθούν να τρέξουν και να προσφέρουν ωραίες συνεργασίες και θέμα. Ρουσουνέλος και Λεωνάκης πέτυχαν από 4 πόντους για την "Πρωτομαγιά", με τον Σοφούλη να δίνει σόου με 15 πόντους και τον Τσιμπούρη (4π) να μοιράζει ασίστ σαν τον Αη Βασίλη στην αντίπερα όχθη.Το τελικό 38-73 ήταν απόλυτα δίκαιο.

Στα ομαδικά στατιστικά οι νικητές επικράτησαν σχεδόν σε όλες της κατηγορίες. Εκτέλεσαν καλύτερα (41-35% δίποντα, 32-27% τρίποντα, 55-41% βολές), πήραν τα ριμπάουντ (53-49), μοίρασαν δύο περισσότερες τελικές πάσες, ενώ έκαναν τον ίδιο αριθμό κλεψιμάτων (από 6) υποπίπτοντας σε δύο παραπάνω λάθη (14-12) κι υστερώντας στα κοψίματα (0-5).

Mvp :  Ο Δημήτρης Τσιμπούρης που άγγιξε το triple double  (9π,7ρ,9ασ,5κλ & 2 λάθη) ! 

Κλειδί : Ο Τσαρς Μπάρκλει των φτωχών, Λεωνίδας Γερονικολόπουλος (8π,12ρ, 2κλ κι ένα λαθάκι)

Καλύτερος για τους φιλοξενούμενους  με double double o Νίκος Λεωνάκης (16π,12ρ,1ασ και 2 λάθη).

Που κρίθηκε ο αγώνας : Οι νικητές είχαν μεγαλύτερο ρόστερ , περισσότερες δυνάμεις και ξεδίπλωσαν την ποιότητα τους μετά τα πρώτα δεκα πέντε λεπτά