Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε από βολή σε νεκρό χρόνο η ΑΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στην PRIMERO DE MAYO με 34-35.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-5 με τους Ασημακόπουλο και Κατσούρα ενώ ο Παρτάλης μείωσε με δίποντο. Με επιμέρους σερί 6-0 έγινε το 2-11 από τους Αθανασόπουλο, Χαλακατέβα και Κατσούρα για να μειώσει ο Νάστος στο τέλος με 1/2 βολές.

Στο 2ο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά παρόλο που οι ΑΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ έκαναν το 3-15 με τους Γάκο και Κοντογιαννάκη. Ο Πάνου με 2/2 σουτ και ο Νάστος με καλάθι από κοντά έκαναν το 9-15. Ο Γάκος έκανε το 9-17 για να απαντήσει με ωραίο τρόπο ο Παρτάλης. Το τελικό 13-22 του ημιχρόνου έκανε με τρίποντο ο  Κατσούρας.

Στο 2ο ημίχρονο η PRIMERO DE MAYO ξεκίνησε με ένα φοβερό σερί 11-0 καταφέρνοντας να προσπεράσουν με 24-22. Σκόρερς οι Λεωνάκης, Νάστος και Καλογερόπουλος ενώ ρεσιτάλ έδωσε και ο Πάνου σε άμυνα και επίθεση με 5 πόντους. Ο ίδιος παίχτης έκανε και το 26-22 για να μειώσει ο Κοντογιαννάκης από κοντά. Ο Γάκος με σουτ ισοφάρισε αλλά και πάλι ο Πάνου με τρίποντο έγραψε το 29-26.

Η PRIMERO DE MAYO κατάφερε να προηγηθεί στα πρώτα λεπτά με 34-26 με το 2ο τρίποντο του Πάνου και καλάθι του Παρτάλη. Η ΑΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ όμως δεν πτοήθηκε και με τους Κοντογιαννάκη, Κατσούρα και Γάκο έφτασε στην ισοφάριση. Ρόλο έπαιξε και η μεγάλη αστοχία της PRIMERO σε εκείνο το διάστημα. Το παιχνίδι φαινόταν ότι θα οδηγηθεί στην παράταση αλλά ο Αθανασόπουλος στο τελευταίο δευτερόλεπτο κέρδισε φάουλ και με 1/2 βολές χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

MVP της αναμέτρησης ο Γάκος με 8 πόντους και 4 ριμπάουντ.

για την PRIMERO ξεχώρισε ο Πάνου με 17 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: στο νεκρό διάστημα της PRIMERO DE MAYO στο τελευταίο δεκάλεπτο που έχασε τη διαφορά των 6 πόντων μην καταφέρνοντας να σκοράρει στο πιο κρίσιμο σημείο, καθώς και στην ευστοχία του Αθανασόπουλου από τη γραμμή των βολών.