6ος Π.Σ με φορά καθάρισε το ΠΥ Ελευσίνας!

Το βράδυ της Πέμπτης συγκρούστηκαν στο ΟΑΚΑ για το 1ο κύπελλο καλαθοσφαίρισης της ΑΕΠΕ ο 6ος Πυροσβεστικός Σταθμός με το ΠΥ Ελευσίνας, με τον νικητή να πέφτει πάνω στο Αρχηγείο για την είσοδο στο F4.

O Πυροσβεστικός Σταθμός από το πρώτο λεπτό του αγώνα μας έδειξε την ανωτερότητα που είχε απέναντι στην ΠΥ Ελευσίνας. Η πίεση που άσκησε ήταν αποπνικτική για με αποτέλεσμα η ΠΥ να κάνουν αρκετά λάθη στην πρώτη περίοδο . Με τον Σταθμό να τρέχει ένα σερί και να κλείνει την πρώτη περίοδο στο +8 και το 8-16. Με πρωταγωνιστές τους Παπανικολάου, Μανιδάκη και Κορεντζέλη.

 Ο 6ος Π.Σ. μπήκε ακόμα πιο δυνατά στην δεύτερη περίοδο και εκτόξευαν την διαφορά σε διψήφια νούμερα. Το επιμέρους σκορ της περιόδου ήταν 3-27 και καθάρισαν το παιχνίδι από το ημίχρονο με το σκορ να είναι στο 11-43! Από τον πάγκο ήρθαν ο Μάρκου ο Αγγελάκης και ο Σιρινίδης για να στείλουν στο +32 τον αγώνα. Με τον Μαυράδα να είναι ο μόνος που διασώθηκε από το ΠΥ Ελευσίνας.

Τα δεδομένα δεν άλλαξαν μετά τη διακοπή. Οι του 6ου Π.Σ. συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς και στο δεύτερο ημίχρονο. Με τους παίχτες να πιέζουν σε όλο το γήπεδο να κάνουν πολλά κλεψίματα και να βγάζουν αρκετούς αιφνιδιασμούς. Ο Μάρκου με τον Παπανικολάου ήταν παντού. Ο Μανιδάκης με τον Κολοζάκη οργάνωναν και εκτελούσαν, οι ψηλοί κατέβαζαν τα ριμπάουντ με τον Καψιώχα. Με όλο αυτό το μίγμα τα πάντα ήταν εύκολα, για να φτάσουν μία ανάσα και ένα αγώνα από το F4. Το τελικό σκορ σταμάτησε στο 21-69.

Ο Μαυράδας ήταν αυτός που ξεχώρισε από το ΠΥ Ελευσίνας τελειώνοντας το ματς με 11 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Mvp : Ο Μάρκου ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα έχοντας 14 πόντους, 1/4βολ. 5/6 διπ. και 1/1 τρίποντο, 2 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 14eff.

Κλειδί του αγώνα : Ο Κολοζάκης με 10 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1 ασιστ, αλλά και την ηρεμία και την οργάνωση της ομάδας.

Που κρίθηκε το παιχνίδι : Σε μια αναμέτρηση που είχε ξεκάθαρο φαβορί τα πάντα κρίθηκαν στην πίεση και τις πολλές μπάλες που πήραν οι παίχτες του 6ου Π.Σ. Τα πάντα είχαν κριθεί από το ημίχρονο με το +32.