Στον δεύτερο αγώνα για τη Wild Card που οδηγεί στην τετράδα του πρώτου Κύπελλου Καλαθοσφαίρισης της ΑΕΠΕ, το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ελευσίνας αντιμετώπισε το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, με το δεύτερο να αποδίδει καλύτερα και να κατακτά τη νίκη που του δίνει το δικαιώμα να ελπίζει στην παρουσία του στο Final four , καθώς η αναμέτρηση που απομένει σε αυτή τη φάση , έναντι στον 6ο Πυροσβεστικό Σταθμό αποκτά χαρακτήρα πρόωρου τελικού  ανάμεσα τους !

Οι τύποις φιλοξενούμενοι μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά έτρεξαν ένα 11-0 με τον ασταμάτητο Παπαδολια (11π), καθώς και τους Πασχάλη και Τηγάνη (από 3π). Οι αντίπαλοι τους σκόραραν μόνο με τους Γεωργιάδη (7) και Μαυραδα (6), με το σκορ να είναι στο 13-21 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Στη συνέχεια δεν άλλαξαν πολλά. Το Αρχηγείο έπιασε διψήφια διαφορά χάρη στον Τρυγωνόπουλο (6π), ενώ για τους Ελευσίνιους ο Γεωργιάδης (6π) ήταν ο πιο αποτελεσματικός. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον δείκτη του σκορ στο 24-35.

Μετά την ανάπαυλα το Αρχηγείο ανέβασε ρυθμό με τους Παπαδολια (8π) Πασχάλη (6π) και το τρίποντο του Φραντζή εκτόξευσε τη διαφορά , παρά την προσπάθεια του Γεωργιάδη (8π), ως το +23 (32-55) στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Τα τελευταία δέκα λεπτά οι ομάδες έπαιξαν ελεύθερα. Η Π.Υ. Ελευσίνας βρήκε χώρους σκοράροντας με τους Αντωνουλη, Μαυραδα (από 4π), το τρίποντο του Τσαβατόπουλου και τον Χαβιαρα (2π), με τον Σαμοϊλη (4π) να απαντά από την αντίπερα όχθη για το Αρχηγείο που κατέκτησε δίκαια το ροζ φύλλο με το τελικό 46-63.

Τα ομαδικά στατιστικά αποτυπώνουν την παρουσία των ομάδων. Οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα (δίποντα 39-52%, τρίποντα 15-19%, βολές 38-60%). Υστέρησαν στα ριμπάουντ (41-35), μοίρασαν περισσότερες ασίστ (4-14), έκαναν πιο πολλά κλεψίματα (11-14) και κοψίματα (4-7), ενώ υπέπεσαν σε λιγότερα λάθη (21-16).

Mvp : Με double double ο Λεωνίδας Παπαδολιάς ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα έχοντας 21 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 3 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 4 λάθη. Καλύτερος και διακριθείς για τους ηττημένους ο Παύλος Γεωργιάδης με double figures και 19 πόντους, 16 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 4 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 2 λάθη.

Κλειδί του αγώνα : Ο Τάσος Πασχάλης με 10 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Που κρίθηκε το παιχνίδι : Οι νικητές πήραν διαφορά εξαρχής και δεν κινδύνεψαν καθόλου !