Για τη 18η αγωνιστική της East Division 1 οι Ρούκουνες φιλοξένησαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Ίλιον τη La Familia και ανεβάζοντας την απόδοση τους στο δεύτερο ημίχρονο πήραν τη νίκη !

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι αρχικά. Με αιχμή του δόρατος το ντουέτο Ιωακειμίδη (9) και Μιχαηλίδη (8) έφτασαν στο  +9, όμως οι αντίπαλοι τους απάντησαν με τα τρίποντα του Ροδίτη (6π) αλλά και τους Μασούρα και Γαλάτη (από 4π) πλησιάζοντας στο 16-19 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια αποπειράθηκαν να ξεφύγουν. Με επιμέρους 11-1 με επιθετική πολυφωνία (Γαλάτης, Μασούρας και Μπούχαλης από 4, Ηρειώτης και Ροδίτης από ένα τρίποντο) βρέθηκαν στο +7, όμως οι "Μαφιόζοι" χάρη στον Δεληγιάννη και τον Ιωακειμίδη (από 6π) μείωσαν στην ελάχιστη δυνατή διαφορά (37-36) στο ημίχρονο.

Οι "Ρουκ"  ήταν πιο αποτελεσματικοί μετά τη διακοπή. Ο Ροδίτης από την περιφέρεια με εννέα πόντους και ο Γαλάτης στο ζωγραφιστό με έξι οδηγούσαν την επίθεση τους φτάνοντας σε διαφορές κοντά στους δέκα πόντους. Από την άλλη πλευρά Μιχαηλίδης, Π. Πετρίδης (με τέσσερις) και ο Ι. Πετρίδης με ένα τρίποντο κράτησαν τη La Familia σχετικά κοντά, με το τρίτο δεκάλεπτο να τελειώνει με 59-50.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην τελική ευθεία καθώς με σερί 9-0 με τους Δεληγιάννη (5), Ι. Πετρίδη (4) και Μιχαηλίδη (3) ισοφάρισαν. Οι Ρούκουνες κάλεσαν time out με τον Χατζάκη να το παίρνει πάνω του με 11 πόντους αμέσως μετά οδηγώντας τους μαζί με τον Τραυλό (5) σε επιμέρους 13-1, ξεκαθάρισαν την κατάσταση φτάνοντας στο ροζ φύλλο με το τελικό 76-68 !

MVP αναδείχθηκε με double double ο Δημήτρης Τραυλός. Είχε 10 πόντους, 14 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 2 μπλοκ ! Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Νίκος Μιχαηλίδης με 15 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 3 κλεψίματα κι ένα λάθος.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Αλέξανδρος Ροδίτης με 18 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην αντίδραση των νικητών όταν ισοφαρίστηκαν.