Για τη 18η αγωνιστική της East Division 1 οι West Floppers υποδέχτηκαν το Σαββατόβραδο στο Ίλιον την Αρτεμις και μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι ρυθμού που είχε αρκετές εναλλαγές πήραν μια μεγάλη νίκη στο τέλος !

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παρκέ και προηγήθηκαν με 13-6 χάρη στον Βενιό (8π) αλλά οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν με τους Κωνσταντίνου (4), Τσιρώνη και Βάγια (από 3π) μειώνοντας σε 16-14 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Η Άρτεμις έτρεξε ένα 16-0 σερί στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου με τους Νικολόπουλο (12π), “Παππού” (8π) και Σφογγάρη (6) στην πρώτη γραμμή αποκτώντας διψήφια απόσταση. Οι Floppers αντέδρασαν με τα μακρινά σουτ από τους Παναγιωτίδη (7) , Μπάκα (6) και Βενιό (3)   ωστόσο η Άρτεμις προπορεύτηκε με 34-44 στο ημίχρονο.

Οι West Floppers παρότι είδαν τη διαφορά να φτάνει στο +13 αμέσως μετά την ανάπαυλα ανέβασαν στροφές. Η άμυνα τους έκλεισε τους διαδρόμους και με σερί 12-0 με τους Παναγιωτίδη (7), Κολοβό (5) και Σταθάκη (3) πλησίασαν στο καλάθι (51-53) στο τριαντάλεπτο.

Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν για λίγο ακόμα το προβάδισμα (56-60) με την ενέργεια που έδωσε ο Παπαγεωργίου (5π). Ωστόσο οι νεότεροι Floppers φύλαγαν το καλύτερο για το τέλος. Με σερί 11-0 με τον γοργοπόδαρο Παναγιωτίδη (7) και τα clutch τρίποντα , υπό ασφυκτική πίεση μάλιστα, του Σταθάκη (6) όχι μόνο προσπέρασαν αλλά πήραν και διαφορά επτά πόντων, με τον Τσιρώνη (3)απλά να μειώνει για το δίκαιο τελικό 67-63 !

MVP αναδείχθηκε ο Νίκος Παναγιωτίδης. Είχε 21 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 3 λάθη ! Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιώργος Νικολόπουλος με double double και 16 πόντους, 12 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο clutch Παντελής Σταθάκης με 15 πόντους, 3 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 3 κλεψίματα και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Στο εξαιρετικό φίνις των νικητών.