Για τη 18η αγωνιστική της East Division 2 οι Mad Frogs υποδέχτηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Ίλιον την Βasxetonia και αποδίδοντας ωραίο κατά διαστήματα μπάσκετ δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν το 13ο ροζ φύλλο στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το πόδι κολλημένο στο γκάζι από την εκκίνηση. Με την τριπλέτα Φράγκου (8), Θ. Γιαννόπουλου και Κατσαρού (από 6) να σκοράρουν με κάθε τρόπο προηγήθηκαν με διψήφια διαφορά από νωρίς. Από την άλλη πλευρά Στρατηγόπουλος με τέσσερις και το τρίποντο του Πανόπουλου διαμόρφωσαν το 25-11 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Τα Βατράχια διατήρησαν το up tempo και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Καραμήτσος και Κ. Γιαννόπουλος πρόσφεραν από έξι πόντους, με τους Στρατηγόπουλο και Κολιομίχο (με πέντε και τρεις πόντους) να σκοράρουν έξω από την περίμετρο για τους κιτρινόμαυρους, με την απόσταση να διευρύνεται ως το +20 (43-23) στο ημίχρονο.

Ο ρυθμός έπεσε μετά την ανάπαυλα. Η Basxetonia μείωσε προσωρινά με τον Στρατηγόπουλο (8π) , για να έρθει η απάντηση των Mad Frogs με τον Κ. Γιαννόπουλο (4) και τα τρίποντα από τους Καραντζούνη και Θ. Γιαννόπουλο. Σκορ τρίτης περιόδου 55-36.

Στα τελευταία δέκα λεπτά το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα . Ο Τσικόλας με οκτώ πόντους ήταν αποτελεσματικός στο ζωγραφιστό και οι Φράγκος και Καραντζούνης σκόραραν από μακριά για τα “Τρελά Βατράχια”, ενώ Καραλής (4), Σαβέριος (3) , Καβαρλίγκος, Αφχιανές, Βαρδαβάς και Πανόπουλος είχαν από ένα καλάθι για τους φιλοξενούμενους , διαμορφώνοντας το απόλυτα δίκαιο τελικό 69-51.

MVP αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Φράγκος. Είχε 13 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη ! Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιώργος Στρατηγόπουλος με 16 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 4 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Θοδωρής Γιαννόπουλος με 11 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 1 κλέψιμο.

Που κρίθηκε : Στην αντίδραση των νικητών όταν ισοφαρίστηκαν.