Φωκιανός να τον πιείς στο ποτήρι!!!

 

Η ματσάρα ο ματσάρα θα μπορούσαμε να πούμε και να πάρουμε το βίντεο να το δείχνουμε για διαφήμιση του αθλήματος και του τουρνουά!!

 

Οι δύο ομάδες προερχόντουσαν από νίκες και ήθελαν να συνεχίσουν με ένα ακόμα ροζ φύλλο! Αλλά στο τέλος τον Φωκιανό να πετυχαίνει την μεγάλη νίκη και το Rainbow να σκέφτεται το γιατί έμεινε στην προηγούμενη νίκη του.

 

Η αρχή του αγώνα είχε έναν εξωγήινο Μυλιόρδο!!! Πήρε το πρώτο τρίποντο το έβαλε και μετά έβαλε άλλα 4 στο πρώτο πεντάλεπτο!!! Με το σκορ να πηγαίνει στο 7-22. Το αναγκαστικό ταιμ αουτ από τον coach του Rainbow έφερε την αντίδραση της ομάδας του. Με τον Ρανή να τρέχει και να βρίσκει πόντους στο ανοιχτό γήπεδο, τον Μανίκα ν σουτάρει από τα 6,75 μείωσαν στο 23-29 του δεκαλέπτου.

 

Το χορταστικό πρώτο δεκάλεπτο συνεχίστηκε και στην δεύτερη περίοδο, με τον Φωκιανό να έχει εκτός του Μυλιόρδου και έναν Cramer να τον πιείς στο ποτήρι. Ο οργανωτής της ομάδας βάδιζε στο triple double από το πρώτο ημίχρονο και μαζί με τον Ορφανίδη έβαλε τρία τρίποντα στην περίοδο συν άλλα δύο του Μυλιόρδου έκαναν το 42-52. Ο Ρανής με τον Δήμα και τον Λίππα δεν άφησαν να ξεφύγει η διαφορά. Άλλη ομάδα με τόσες απουσίες που είχε το Rainbow θα είχαν παραδοθεί με τέτοιο ημίχρονο από τον Φωκιανό.

 

Τα πράγματα δεν άλλαξαν ούτε στην τρίτη περίοδο, ο Cramer είχε ζεσταθεί και πλέον η διαφορά ήταν διψήφια σε όλη την περίοδο. Με τα τρίποντα του Ευμορφόπουλου και Ορφανίδη πήγε και στο +15 για να κλείσει στο 61-74.

 

Οι μόλις 6 παίχτες που είχε το Rainbow δεν κατάφεραν όσο και αν προσπάθησαν να βρούνε αντίδοτο στην τριάδα των Cramer, Μυλιόρδου, Ορφανίδη. Κάνοντας πάντως μία τελευταία αντεπίθεση με τα 2 κολλητά τρίποντα από τον Μανικά που έριξαν την διαφορά στους 5 και το 71-76. Για να μιλήσει ο Μυλίορδος που έβαλε το 8Ο δικό του και μαζί με τον Καρακατσάνη να βάζει άλλο ένα έκαναν το 71-82. Βάζοντας ταφόπλακα στις ελπίδες των αντιπάλων. Μέχρι το τέλος δεν είχαμε άλλα δράματα φτάνοντας στο τελικό 74-86 με εκατέρωθεν βολές.

 

Για το Rainbow η εξάδα που κατέβασε έπαιξαν όλοι φοβερά αλλά δεν ήταν αρκετό. Θα βάλουμε ένα κλικ πάνω τον Ρανή με 20π. – 8ρ.(5-3) – 8ασ. και 27eff.

 

MVP: Ο Cramer με double double χάνοντας για μόλις ένα ριμπάουντ το triple double. Πήρε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίχτη, με 23π. 4/4β. 8/12δ. 1/4τρ. – 9ρ.(8-1), 13ασ. 2κλ. και 38eff.

Παίκτης-Κλειδί: ο εκτελεστής Stef Curry εεε σορρυ Μυλιορδος για τρειιιιιιςςςςςςςς!!! 8 έβαλε ο αθεόφοβος! Ξεκίνησε με 6/6

Που κρίθηκε το ματς: στο εκπληκτικό 43% που είχε ο Φωκιανός στο τρίποντο, σε συνδυασμό με τους μόλις 6 παίχτες από το Rainbow.