Σε εξ αναβολής παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της South Atlas League I οι Red Rock (13-5) υποδέχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στον Κορυδαλλό τους VIP by Ariantique (12-6) με τους δεύτερους όχι μόνο τη ρεβανς για την ήττα του πρώτου γύρου αλλά και το προβάδισμα για την τέταρτη θέση στην κανονική περίοδο κυριολεκτικά στο νήμα, πιστοποιώντας την αγωνιστική τους άνοδο όσο πλησιάζουν τα πλέι οφ!

Οι ομάδες συμβάδισαν αρχικά. Για τους γηπεδούχους πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν οι Στεφάνου, Σταυρόπουλος (από 5π) και Γουρνάς (4π) ενώ οι αντίπαλοι τους ακολούθησαν με τα τρίποντα του καπιτάνο Παπαδόπουλου (6) , για το 18-14 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Η μάχη συνεχίστηκε και τη δεύτερη περίοδο. Ο Στεφάνου με τον Νίνο πρόσφεραν από έξι πόντους και ο Γουρνάς 4 για τους "βράχους", ενώ οι φιλοξενούμενοι στηρίχτηκαν στο δίδυμο Σουλινάρη (8π) και Γεωργιάδη (7π), με το σκορ στο ημίχρονο να βρίσκεται στο 38-35.

Η παρέα του Μαστόρου κρατούσε μικρές διαφορές και μετά την ανάπαυλα. Ο Πέππας με τον Στεφάνου σκόραραν από 4 πόντους, ενώ οι κίτρινοι βασίστηκαν στην τριάδα Σουλινάρη, Γεωργιάδη (από 6π) και Κοντοθανάση (4). Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 54-51.

Στην τελική ευθεία είχαμε πολλές συγκινήσεις. Οι Red Rock με τον οίστρο του Στεφάνου από τα 6.75 (9π) και τον σταθερό Γουρνά (4π βρέθηκαν στο +13, 4.30 πριν το τέλος δείχνοντας να καθαρίζουν τη μπουγάδα. Κάπου εκεί λειτούργησε το ένστικτο αυτοσυντήρησης των VIP, που έσφιξαν την άμυνα. Δεν πέρασε...κουνούπι ως τη λήξη και ροκάνισαν την απόσταση με τα διαδοχικά τρίποντα των Αναστασόπουλου και Γεωργιάδη (από 5π). Ο τελευταίος τους έβαλε μπροστά στα 25" με 67-68 που ήταν και το τελικό σκορ, καθώς ο Σουλινάρης (5π επίσης) είπε ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ στον Νίνο κόβωντας τον σχεδόν στην εκπνοή !

Στα στατιστικά οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα δίποντα (38-43%) από τρίποντα (28-24%) ή βολές (69-61%). Μάζεψαν τα ριμπάουντ (43-45), ήταν πιο δημιουργικοί (15-17 ασιστ), έκλεψαν λιγότερες μπάλες (7-4), έκαναν παραπάνω μπλοκ (0-6) και υπέπεσαν σε πιο λίγα λάθη (10-7).

Mvp και καθοριστικός στο τέλος, με double double αναδείχθηκε ο Κύρκος Σουλινάρης έχοντας 21 πόντους, 17 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 3 κλεψίματα, 3 μπλοκ και  1 λάθος. Καλύτερος από τους ηττημένους ήταν ο εξίσου "διπλός" Πιέρρος Γουρνάς με 14 πόντους, 19 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο αλάνθαστος "Νουρέγιεφ" Γιώργος Γεωργιάδης με 20 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασιστ.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην επικών διαστάσεων ανατροπή των νικητών και στην άμυνα που έπαιξαν στο τελευταίο πεντάλεπτο.