Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας, οι Retro Stars υποδέχθηκαν τους Warhawks BC! Η αναμέτρηση ήταν έντονη με τις 2 ομάδες να παίζουν κατά διαστήματα ωραίο μπάσκετ. 42-67 ήταν το τελικό σκορ με τα «γεράκια» να κερδίζουν δίχως να αγχωθούν ιδιαίτερα!

Μια διαφορά 6 πόντων δημιούργησαν τα «γεράκια» στο 1ο δεκάλεπτο. Με σταθερό ρυθμό και πλάνο οι Warhawks επέβαλλαν τον ρυθμό τους και πήραν από νωρίς τα ηνία του αγώνα. 6-12 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Retro Stars να μην μπορούν να βρουν ρυθμό. 4 πόντους είχε για τους γηπεδούχους ο Λιγνός. 6 διαφορετικούς σκόρερ είχαν οι Warhawks στα 1α 10 λεπτά του αγώνα.

Πιο ανταγωνιστική ήταν η 2η περίοδος με την διαφορά να αυξάνεται κατά 1 καλάθι. 15-17 ήταν το επιμέρους σκορ με τις 2 ομάδες να παίζουν σκληρό, αλλά παράλληλα ωραίο μπάσκετ. 6 πόντους πέτυχε ο τρομερός Κόρδαλης με τον Κουρδούτη να ακολουθεί με 5. Από 4 είχαν Ζαχαρόπουλος και Κωστένογλου για τους φιλοξενούμενους.

Στο +10 έφτασαν οι Warhawks στο 3ο δεκάλεπτο. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να παίζουν όπως τους αρέσει και δεν άφησαν τους Retro Stars να παίξουν το παιχνίδι τους. Ως αποτέλεσμα η διαφορά αυξήθηκε. 11-13 ήταν το επιμέρους σκορ. Άλλους 4 πόντους έβαλε ο πάντα τίμιος επιθετικά Λιγνός για τους Stars. Ο επιθετικός πλουραλισμός συνεχίστηκε για τους Hawks με 6 σκόρερ να βάζουν τους 13 πόντους της ομάδας.

Η τεράστια ζημιά έγινε για τους Retro Stars στην 4η περίοδο. Σε αυτά τα 10 λεπτά οι Warhawks γύρισαν τους διακόπτες, έπαιξαν τρομερά και έστειλαν την διαφορά στους 25 πόντους! 10-25 ήταν το επιμέρους σκορ με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να κάνουν το παραμικρό. Για τους νικητές 8 πόντους έβαλε ο Παπαδόπουλος, 6 είχε ο Κωστένογλου και 5 ο Ζαχαρόπουλος. Από 4 είχαν Λιγνός και Κουτρούλης για τους Retro Stars!

Mvp του αγώνα ήταν ο Β. Ζαχαρόπουλος με 11 πόντους, 7 ριμπάουντ (7-0), 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη σε 31 λεπτά! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ι. Λιγνός με 14 πόντους, 7 ριμπάουντ (4-3), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη σε 32 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Γ. Παπαδόπουλος με 19 πόντους, 5 ριμπάουντ (1-4), 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 36 λεπτά συμμετοχής!