Οι Cava Boys πήραν τη νίκη με 51-58 κόντρα στους Retro Stars με το ματς να είναι αμφίρροπο και ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκεια του. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι που είχαν βρεθεί μπροστά και με διψήφια διαφορά, είχαν ένα σταθερό προβάδισμα που τους έδωσε τη νίκη και την πρόκριση για να συνεχίσουν στη διοργάνωση του κυπέλλου.

Πιο δυνατά μπήκαν στο παιχνίδι οι Cava Boys με τους Γιάννη Λαμπρόπουλο, Τζιολάκη και Στεργιώτη να ξεχωρίζουν και να αποτελούν ηγετική τριάδα. Ο Κυριαζής ωστόσο κυρίως με σουτ από την περιφέρεια και ο Λιγνός από κοντά, έβαλαν τους Retro Stars μπροστά στο τέλος της πρώτης περιόδου (15-14).

Οι φιλοξενούμενοι πήραν πολύτιμες βοήθειες από τον Δαβιδέλη που ήρθε από τον πάγκο και τους ξεκόλλησε επιθετικά με επτά πόντους, ενώ ο Στεργιώτης συνέχισε να σκοράρει από το ζωγραφιστό. Το ματς ήταν ντέρμπι και ισόπαλο μέχρι το 15 (20-20). Το δεκάλεπτο έληξε με 26-29 υπέρ των Cava Boys, που άρχισαν να βρίσκουν ρυθμό.

Με τρίποντο του Αλέξη που έβαλε πέντε συνεχόμενους πόντους, η διαφορά έφτασε στο +12 για τους Cava Boys (29-41) στο τρίτο δεκάλεπτο! Οι «κίτρινοι» ωστόσο δεν παράτησαν το ματς, αλλά με τον Γιαννακάκη και με τον συνήθη ύποπτο Κυριαζή, μείωσαν στους πέντε (40-45).

Κι ενώ οι Cava Boys έκαναν την ομορφότερη φάση του αγώνα για το 40-47, η ατυχία χτύπησε αμέσως μετά τους Retro Stars, που είδαν παίκτη τους να αποχωρεί τραυματίας και έμειναν τέσσερις. Οι Cava Boys τήρησαν το fair play και έμειναν επίσης με τέσσερις κι έναν να κάθεται στο κέντρο, ωστόσο η ψυχολογία ήταν με το μέρος τους. Κράτησαν  το προβάδισμα μέχρι το τέλος χωρίς να απειληθούν.

MVP του αγώνα ήταν ο Στεργιώτης με 14 πόντους, οκτώ ριμπάουντ και ένα κλέψιμο.

Παίκτης «κλειδί» ο Αλέξης με εννιά πόντους, οκτώ ριμπάουντ και δύο ασίστ.

Το δίδυμο Κυριαζής-Λιγνός ξεχώρισε από τους ηττημένους με τον πρώτος να τελειώνει διπλός με 25 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε στο τέταρτο δεκάλεπτο με τους Retro Stars να μην μπορούν να απειλήσουν και τους φιλοξενούμενους να έχουν ένα σταθερό προβάδισμα.