Ολική ανατροπή για τους ROOTS στο 4ο δεκάλεπτο!

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ισορροπημένο και καμία ομάδα δεν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ. Χαρακτηριστικό του πρώτου δεκαλέπτου ήταν ότι ο Κατράνης σκόραρε όλους τους πόντους της ομαδάς του. Αντίθετα οι ROOTS είχαν πολλαπλούς σκόρερ τους Μαράντο, Τσαφαντάκη, Ανδραβίζο και Χαρακίδα. Το σκορ του δεκαλέπτου ήταν 11-10 για τους ROOTS.

Το 2ο δεκάλεπτο ήταν αυτό με το μεγαλύτερο σκοράρισμα. Στο πρώτο μισό οι ROOTS διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι το 17-14 με τον Μαράντο να κάνει τη διαφορά και τον Χαρακίδα να σκοράρει για 3! Οι φιλοξενούμενοι όμως με ένα φανταστικό επιμέρους σερί 15-2 με τους Κατράνη, Ντεμελή και Δελημάρκο έφτασαν στο 19-29! Μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου η διαφορά παρέμενε αλλά ο Σοκολάκης με τρίποντο έκανε το τελικό 26-34. 

Μέχρι και λίγο πριν το τέλος του 3ου δεκαλέπτου οι FORTY PLUS διατηρούσαν τη διψήφια διαφορά με τον Μαράντο να προσπαθεί να κρατήσει τους ROOTS στο παιχνίδι. Όμως στα τελευταία λεπτά ο Πανόπουλος με φοβερό τρίποντο και ο Τσαφαντάκης μείωσαν στους 4! Ο Κατράνης με δικό του τρίποντο αύξησε και πάλι τη διαφορά στους 7 για να έρθει ο Χαρακίδας στο τέλος και να γράψει το τελικό 38-43.

Το τελευταίο δεκάλεπτο άνηκε στους ROOTS! Η είσοδος του Νικολαίδη στο ματς έφερε την ανατροπή. Με δυο δικά του τρίποντα το ένα από αρκετά μακριά και ένα ακόμα τρίποντο του Μαράντου το παιχνίδι γύρισε τούμπα και βρήκε τους ROOTS να προηγούνται με 49-45! Ο Κατράνης κατάφερε να μειώσει σε 49-48 από τη γραμμή των βολών για να έρθει νέο μεγάλο τρίποντο του Μαράντου για το 52-48. Στα τελευταία λεπτά οι Μαράντος και Χαρακίδας αύξησαν τη διαφορά για το τελικό 56-50 και την τεράστια νίκη των ROOTS.

MVP της αναμέτρησης ο Μαράντος με 25 πόντους και 19 ριμπάουντ και από κοντά ο Χαρακίδας με 11 πόντους και 17 ριμπάουντ.

Για τους FORTY PLUS ξεχώρισε ο Κατράνης με 30 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο και στην φοβερή ευστοχία των ROOTS με τους Μαράντο και Νικολαίδη να σκοράρουν 4 τρίποντα!