Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α3 κατηγορίας η Rum and Gun υποδέχθηκε τους Munchies Reloaded. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με τις 2 ομάδες να τα δίνουν όλα και να παίζουν πολύ ωραίο μπάσκετ. 39-38 ήταν το τελικό σκορ με το παιχνίδι να κρίνεται στις τελευταίες φάσεις!

Μια διαφορά 4 πόντων δημιούργησε η Rum and Gun στο 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στο παρκέ και φάνηκε ότι θα βλέπαμε 1 σκληρό παιχνίδι. 12-8 ήταν το επιμέρους σκορ. Πίσω λόγω κάποιων λαθών έμειναν οι Munchies. 6 πόντους έβαλε ο Γεωργόπουλος και 3 ο Αντωνόπουλος. Ο Καρανίκας είχε όλους τους πόντους της ομάδας του (8).

Στο +6 έκλεισε το 1ο ημίχρονο η RnG. Οι γηπεδούχοι έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι και διατήρησαν την διαφορά υπέρ τους. 10-8 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Munchies να παίζουν σκληρά, αλλά να μη μπορούν να περάσουν μπροστά. Τον χαβά του με 6 πόντους συνέχισε ο Γεωργόπουλος! 7 είχε ο Καρανίκας για τους φιλοξενούμενους!

Στο -1 έφτασαν οι φιλοξενούμενοι στο 3ο δεκάλεπτο. Οι Munchies πάτησαν το πόδι στο γκάζι, επέβαλλαν τον γρήγορο ρυθμό τους και ισορροπήσαν σχεδόν το παιχνίδι. 7-12 ήταν το επιμέρους σκορ με τους γηπεδούχους να κρατιούνται με μισό καλάθι μπροστά. Στους 3 πόντους του Γεωργόπουλου αρκέστηκαν οι γηπεδούχοι. 7 είχε ο Καρανίκας για τους φιλοξενούμενους.

Με την διαφορά στον 1 πόντο, όλα θα κρίνονταν στην τελευταία περίοδο. Το 4ο δεκάλεπτο ήταν πολύ ωραίο. Είδαμε σκληρό μπάσκετ, ωραίες φάσεις και πολλά σουτ. 10-10 ήταν το επιμέρους σκορ με του παιχνίδι να κρίνεται στις τελευταίες φάσεις. 39-38 ήταν το τελικό σκορ με την Rum and Gun να παίρνει μια πολύ σημαντική νίκη! Για τους νικητές από 5 πόντους είχαν Γεωργόπουλος και Αντωνόπουλος. 5 είχε για τους Munchies Reloaded ο Καρανίκας!

Mvp του αγώνα ήταν ο Ι. Γεωργόπουλος με 20 πόντους, 15 ριμπάουντ (11-4) και 2 λάθη σε 27 μόλις λεπτά! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Α. Καρανίκας με 27 πόντους, 6 ριμπάουντ (1-5), 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 35 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Μ. Μπριλλάκης με 4 πόντους, 16 ριμπάουντ (11-5), 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος σε 31 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε από τις άμυνες που έβγαλε η RnG!