Την 4η της νίκη στο πρωτάθλημα κατάφερε να πετύχει η Rum and Gun που δεν «λύγισε» στην πίεση της Havalencia  και πρόσθεσε στην συλλογή της ακόμα 1 ροζ φύλλο αγώνα. Ντέρμπι ήταν το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του με το τελικό σκορ να είναι 51-42 υπέρ φυσικά των γηπεδούχων!

Μια διαφορά 6 πόντων δημιούργησαν οι γηπεδούχοι στο 1ο δεκάλεπτο παίζοντας πιο ολοκληρωτικό και πλήρες μπάσκετ από την Havalencia. 16-10 ήταν το επιμέρους σκορ. 5 πόντους πέτυχε ο Γεωργόπουλος με τον Μπριλλάκη να ακολουθεί έχοντας 4. 2 καλάθια πέτυχε για τους φιλοξενούμενους ο ποιοτικός Καλαμάρας.

Το ακριβώς αντίθετο έγινε στην 2η περίοδο με την Havalencia να βρίσκει ρυθμό, να τρέχει στο γήπεδο και να εκμηδενίζει την κατά της διαφορά. 26-26 ήταν το σκορ στο τέλος του α’ ημιχρόνου. Κουπί επιθετικά τράβηξαν οι Καλαμάρας και Καρυπίδης που είχαν από 7 πόντους έκαστος. Ο Μπριλλάκης κράτησε όρθια την RnG με 6 πόντους.

Οι 2 ομάδες «έπεσαν» επιθετικά στο 3ο δεκάλεπτο με την κούραση να παίζει και αυτή τον ρόλο της. 5 πόντους είχε ο αμυντικά άρτιος Γεωργόπουλος με τον Καλυβιανάκη να προσθέτει 3.Από 1 καλάθι πέτυχαν 4 παίχτες για την Havalencia που έκλεισε το 3ο δεκάλεπτο στο -2 (36-34).

Με την διαφορά στο καλάθι, όλα θα κρίνονταν στην 4η περίοδο. Μπορεί η Havalencia να προσπάθησε, αλλά στο τέλος έχασε την ηρέμια της, υπέκυψε σε λάθη και «λύγισε» στην πίεση της Rum and Gun. 51-42 ήταν το τελικό και 15-8 το επιμέρους σκορ. 6 πόντους είχε ο Καλυβιανάκης για τους νικητές και 4 ο Κορρές για τους ηττημένους.

Mvp του αγώνα ήταν ο Ι. Γεωργόπουλος με 16 πόντους, 16 ριμπάουντ (10-6), 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 3 μπλοκ και 5 λάθη σε 40 λεπτά αγώνα. Ο Χ. Καλαμάρας ξεχώρισε για τους ηττημένους με 15 πόντους, 7 ριμπάουντ (5-2), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 5 λάθη σε 35 λεπτά συμμετοχής.

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Μ. Μπριλλάκης με 16 πόντους, 7 ριμπάουντ (5-2) και 5 κλεψίματα σε 32 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο όπου η Rum and Gun έπαιξε με ηρεμία, πέτυχε τις κρίσιμες βολές και εν τέλει κέρδισε τον αγώνα!