Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Α3 κατηγορίας το βράδυ της Κυριακής, οι Rum and Gun αναμετρήθηκαν με τους Last Dancers. Το παιχνίδι στιγματίστηκε από τις απουσίες και των 2 ομάδων, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν 39-37 χάρις στις clutch βολές του Γεωργόπουλου!

Καλύτερα άρχισαν στο 1ο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι. Με όπλο την περίσσια ενέργεια και την επιθετική δεινότητα του Κλαυδιανού κατάφεραν να δημιουργήσουν μια διαφορά 3 πόντων. Στους 11 πόντους έμειναν οι γηπεδούχοι που δεν είχαν τρόπο να σταματήσουν τον προαναφερθέντα! 8 πόντους είχε για τους γηπεδούχους ο Γεωργόπουλος, ενώ 14 πόντους με 4 τρίποντα πέτυχε ο Κλαυδιανός.

Μπροστά στο σκορ πέρασαν οι RnG στην 2η περίοδο. Με οδηγούς Κοτοπούλη και Γεωργόπουλο σκόραραν, ενώ αμυντικά κράτησαν χαμηλά τον Κλαυδιανό. 10-5 ήταν το επιμέρους σκορ με τους γηπεδούχους να περνάνε μπροστά με 1 καλάθι. Από 4 πόντους είχαν Κοτοπούλης και Γεωργόπουλος, ενώ 5 είχε για τους Dancers ο Κλαυδιανός που είχε όλους τους πόντους της ομάδας του στο 1ο ημίχρονο.

Το παιχνίδι συνέχισε να είναι ντέρμπι με τους Last Dancers να παίρνουν τα ηνία του αγώνα στο 3ο δεκάλεπτο. Ο Κλαυδιανός συνέχισε να διαλύει την άμυνα των RnG, ενώ αμυντικά «καθάρισε» ο Σουσανίδης. 7-11 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά να φτάνει τους 2 πόντους υπέρ των φιλοξενούμενων. 3 πόντους είχε για τους γηπεδούχους ο Κοτοπούλης. 8 είχε ο Κλαυδιανός και 3 ο Σουσανίδης για τους Dancers!

Το 4ο δεκάλεπτο ήταν 1 θρίλερ. Καμία ομάδα δεν έριξε τον ρυθμό της και είδαμε ομηρικές μάχες. Όλα έδειχναν ότι θα δούμε παράταση, αλλά 1 κακό φάουλ του Παπαναστασίου σε σχεδόν νεκρό χρόνο, έδωσε την δυνατότητα στον Γεωργόπουλο να βάλει 2 βολές και να χαρίσει με σκορ 39-37 την νίκη στην ομάδα του! Για τους νικητές 6 πόντους έβαλε ο Γεωργόπουλος. 1 τρίποντο πέτυχε ο Κλαυδιανός για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ήταν ο I. Γεωργόπουλος με 19 πόντους, 13 ριμπάουντ (10-3), 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και 2 λάθη σε 37 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γ. Κλαυδιανός με 30 πόντους, 4 ριμπάουντ (4-0), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 5 λάθη σε 40 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Γ. Φούντας με 4 πόντους, 8 ριμπάουντ (6-2), 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 28 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε από τις βολές του Γεωργόπουλου 1 δευτερόλεπτο πριν την λήξη του αγώνα!