Ένα εύκολο απόγευμα είχαν οι SALATOI για το εξ αναβολής παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής απέναντι στους ΑΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ, επικρατώντας με 47-38.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν το πιο ισορροπημένο του ματς με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στο σκορ. Μέχρι το 8-8 οι δυο ομάδες σκόραραν εκατέρωθεν με τους Φασούλα, Τσουκάτο και Χριστοδούλου ενώ για την ΑΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ με τους Κοντογιαννάκη, Αθανασόπουλο και Νικολαίδη. Με τρίποντο του Τσουκάτου έγινε το 13-8 αλλά ο Παλίλης με έμμεσο τρίποντο και ο Ασημακόπουλος με σουτ έκαναν το 13-13. Ο Κατσάμπης με σουτ έκανε το 15-13 για το πρώτο δεκάλεπτο.

Το 2ο δεκάλεπτο ήταν φτωχό από πλευράς σκοραρίσματος. Ο Φασούλας έκανε το 16-13 ενώ ο Νικολαίδης μείωσε ξανά. Με σερί 12-0 οι γηπεδούχοι κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο ματς με 10 με τους Κρεμαστά, Γκούβα και Φραγκουλίδη. Ο Κοντογιαννάκης στο τέλος μείωσε σε 26-18.

Το ίδιο σκηνικό και στην αρχή του 2ου ημιχρόνου. Στο καλάθι του Γκούβα απάντησε ο Νικολαίδης ενώ ο Τσουκάτος έκανε το 30-22. Ο Χριστοδούλου αύξησε κι άλλο τη διαφορά αλλά ο Κοντογιαννάκης με τρίποντο μείωσε στους 7. Ο Γκούβας όμως σκόραρε με τον ίδιο τρόπο ενώ οι Κοντογιαννάκης και Φασούλας έκαναν το τελικό 37-27.

Το 4ο δεκάλεπτο είχε πολύ ένταση και αρκετά φάουλ που οδήγησαν τις δυο ομάδες στις βολές, ενώ οι Αθανασόπουλος και Κοντογιαννάκης αποβλήθηκαν με 5 φάουλ αφήνοντας την ομάδα τους με 4 παίχτες. Τα πράγματα έγιναν εύκολα για τους γηπεδούχους που σκόραραν με τρίποντο του Κρεμαστά ενώ ο Γκούβας έκανε το 42-34. Ο Φασούλας αύξησε κι άλλο τη διαφορά για να μειώσουν στο τέλος για το τελικό 47-38 οι φιλοξενούμενοι με τρίποντο του Παλίλη.

MVP της αναμέτρησης ο Φασούλας με 15 πόντους και 6 ριμπάουντ.

για την AΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ ξεχώρισε ο Νικολαίδης με 10 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στην πολύ καλή άμυνα των γηπεδούχων, ειδικά σε 2ο και 3ο δεκάλεπτο και στην έλλειψη δυνάμεων των φιλοξενούμενων στην 4η περίοδο.