Σε ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση για την 8η αγωνιστική οι SALATOI πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν απολύτως ισορροπημένο με καμία ομάδα να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ. Ο Μαμουνάκης ξεκίνησε με τρίποντο για τους OLD DOGS ενώ οι SALATOI πέρασαν μπροστά με τους Κατσάμπη και Φασούλα ενώ κατάφεραν να κάνουν και το 9-5 με τον Τσουκάτο. Ο Λύκουρας με τρίποντο έκανε το 9-8 ενώ το δεκάλεπτο έληξε 11-11 με τρίποντο του Σκαφίδα.

Το 2ο δεκάλεπτο συνεχίστηκε ακριβώς στο ίδιο τέμπο. Καμία ομάδα δεν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ ενώ ξεκίνησε και η ένταση και στις δυο ομάδες. Ο Φασούλας ξεκίνησε δυνατά και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του αλλά οι Παπαγεωργίου και Παναγούλιας κατάφεραν να μειώσουν. Ο Τσουκάτος με τρίποντο έκανε το 21-17 αλλά με ένα μικρό σερί με τους Γκέο με δυο καλάθια και τους Μιχαηλίδη Ισίδωρο και Παπαγεωργίου οι OLD DOGS πέρασαν μπροστά με 23-25.

Με ένα σερί 6-0 ξεκίνησαν οι OLD DOGS στο 3ο δεκάλεπτο με 2 καλάθια του Σκαφίδα και ένα του Νίκου Μιχαηλίδη για το 23-31. Οι SALATOI σε εκείνο το σημείο όμως ξύπνησαν και με ένα δικό τους σερί 8-0 έκαναν την ισοφάριση με τους Φασούλα, Λυσίκατο, Κρεμαστά και Φαρόπουλο. Το τελικό 35-34 έκανε και πάλι ο Φασούλας.

Το 4ο δεκάλεπτο είχε την μεγαλύτερη ένταση με αρκετά νεύρα και αποβολή του Λύκουρα. Μέχρι τα μισά του δεκαλέπτου οι OLD DOGS κατάφεραν να περάσουν μπροστά με καλάθια του Παπαγεωργίου που κατάφερε να σκοράρει με σουτ από μέση απόσταση. Οι OLD DOGS έκαναν το 40-42 με τον Ν. Μιχαηλίδη αλλά με δυο μεγάλα τρίποντα των Φαρόπουλου και Τσουκάτου οι SALATOI έκαναν το 46-42. Ο Γκεός με γκολ- φάουλ μείωσε στον πόντο αλλά οι Τσουκάτος και Καρδαράς με 2/2 βολές και οι δυο έκαναν το 50-45. Το τελικό 53-46 διαμόρφωσε ο Φαρόπουλος με τρίποντο!

MVP της αναμέτρησης ο Φασούλας με 17 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Για τους OLD DOGS ξεχώρισε ο Μιχαηλίδης Νίκος  με 9 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε στα δυο τρίποντα των Φαρόπουλου και Τσουκάτου που σε κρίσιμο σημείο έκαναν το 46-42 και στην ευστοχία στις κρίσιμες βολές στο τέλος!