Οι Saronic Hornuts πέτυχαν τον στόχο τους, αφού πήραν τη νίκη στην πρεμιέρα της AtlasLeague 2 στο πρώτο Group της περιφέρειας North στο ΟΑΚΑ, κερδίζοντας τους Bandicoots με 40-27. Από το σκορ και μόνο, γίνεται αντιληπτό ότι η άμυνα είχε των πρώτο λόγο και ειδικά αυτή των γηπεδούχων, αποδείχθηκε απροσπέλαστη.

Αρχικά, οι Hornuts μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και για αυτό προηγήθηκαν με 11-0 στο 6’. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν για τα πρώτα 7 λεπτά του ματς, χωρίς να έχουν πετύχει κανέναν πόντο, αλλά άρχισαν σταδιακά να ανεβαίνουν στη συνέχεια, μειώνοντας σε 13-7, σκορ με το οποίο τελείωσε η 1η περίοδος.

Περνάμε στο δεύτερο δεκάλεπτο, εκεί όπου φάνηκε ότι μπορεί να γίνει μία αμφίρροπη αναμέτρηση. Οι Bandicoots βελτίωσαν την άμυνά τους και παράλληλα βρήκαν και κάποιες λύσεις στο σκοράρισμα. Αυτό είχε ως συνέπεια να πλησιάσουν στο καλάθι και να δείξουν ικανοί για τη νίκη. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, το σκορ ήταν 19-17 υπέρ των Saronic Hornuts.

Διαφορετική ήταν η εικόνα με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Οι γηπεδούχοι βρήκαν και πάλι έναν σχετικά καλό ρυθμό, μέσω της άμυνάς τους. Έτσι, πήραν ένα προβάδισμα 8 πόντων (25-17 στο 24’), ενώ έφτασαν και σε διψήφια επίπεδα, με το σκορ να είναι 31-21 υπέρ των Saronic Hornuts στο φινάλε της 3ης περιόδου.

Οι φιλοξενούμενοι έπρεπε να κάνουν μία δυναμική αντεπίθεση στην τελευταία περίοδο, αλλά παρόλο που προσπάθησαν, δεν τα κατάφεραν, κυρίως λόγω της αστοχίας τους. Οι γηπεδούχοι στηρίχτηκαν στην άμυνα και προηγήθηκαν με 35-24 στο 32’, με 38-27 στο 35’ και τελικά επικράτησαν με σκορ 40-27.

Ηγέτης για τους νικητές, ήταν αναμφίβολα ο Γουναρίδης, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με νταμπλ-νταμπλ, έχοντας 17 πόντους (1/2β., 8/10δ.), αλλά και 12 ριμπάουντ (10αμ.-2επ.). Για τους φιλοξενούμενους, σκόραραν και οι 7 παίκτες που αγωνίστηκαν, ωστόσο κανείς δεν είχε διψήφιο αριθμό πόντων. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Κωσταβέλης με 8 πόντους, έχοντας ακόμα 4 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν συνολικά και τα ριμπάουντ, με τους Hornuts να έχουν 38 (33αμ.-5επ.) και τους Bandicoots να έχουν 22 (16αμ.-6επ.).