Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας, οι 2 ομάδες του 1ου γκρουπ Saronic Hornuts και Τρένο «διασταυρώσαν» τα ξίφη τους το βράδυ της Κυριακής. Το παιχνίδι ήταν σκληρό, αλλά «μπασκετικό» με τις 2 ομάδες να τα δίνουν όλα. 55-59 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα με το Τρένο να κάνει την ανατροπή!

Πολύ καλύτερα ξεκίνησαν οι Hornuts στο 1ο δεκάλεπτο. Έτρεξαν στο ανοιχτό γήπεδο, πέτυχαν δύσκολα σουτ και αμυντικά ήταν σε καλό επίπεδο. Έτσι, δημιούργησαν μια διαφορά 10 πόντων και επέβαλλαν τον ρυθμό τους. 22-12 ήταν το επιμέρους σκορ. 15 πόντους με 4 τρίποντα πέτυχε ο Τσόλας, ενώ 4 πόντους είχε ο Γουναρίδης. Για το εκτός ρυθμού Τρένο 5 είχε ο Πουλημένος.

Κατά 6 πόντους μείωσαν την διαφορά οι φιλοξενούμενοι φτάνοντας στο -4. Επιθετικά ήταν πιο οργανωμένοι με την μεγάλη διαφορά να είναι στην άμυνα. Από τους 22 πόντους που δέχθηκαν στο 1ο δεκάλεπτο, «έφαγαν» μονάχα 8 στο 2ο. 5 παίχτες σκόραραν για το Τρένο, με τον Νικηφόρο να ηγείται έχοντας 5. 4 ακόμα πόντους πέτυχε ο Γουναρίδης για τους εκτός ρυθμού Hornuts. 8-14 ήταν το επιμέρους σκορ.

Πιο ισορροπημένο ήταν το 3ο δεκάλεπτο. Η διαφορά από τους 4 έφτασε στους 6 με τους Saronic Hornuts να είναι καλύτεροι στις λεπτομέρειες. 6 πόντους ακόμα πέτυχε ο Γουναρίδης με Τσόλα και Παπαδόπουλο να έχουν από 3. Για το Τρένο 5 πόντους με 1 απίστευτο buzzer beater είχε ο Πουλημένος. 16-14 ήταν το σκορ της περιόδου.

Τι και αν η διαφορά ήταν στους 6 πόντους; Το Τρένο δεν «μάσησε», έπαιξε τρομερό μπάσκετ και γύρισε τούμπα το παιχνίδι. Η άμυνα των φιλοξενούμενων ήταν από ατσάλι, ενώ επιθετικά το δίδυμο Πουλημένος-Κουτρουμπής ήταν φοβερό (7 και 6 πόντοι αντίστοιχα). 55-59 ήταν το τελικό σκορ με τις 2 ομάδες να προσφέρουν τρομερό θέαμα. 4 είχε ο Τσόλας για τους ηττημένους.

Mvp του αγώνα ήταν ο Δ. Πουλημένος με 20 πόντους, 9 ριμπάουντ (9-0), 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη σε 33 λεπτά συμμετοχής. Ο Μ. Γουναρίδης ξεχώρισε για τους ηττημένους με 17 πόντους, 6 ριμπάουντ (3-3), 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 36 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Χ. Νικηφόρος με 12 πόντους, 7 ριμπάουντ (6-1), 6 ασίστ και 2 λάθη σε 30 λεπτά!

Το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με τον Νικηφόρο να ευστοχεί στις βολές και τον Κουτρουμπή να βάζει 2 τρίποντα!