Το βράδυ της Τρίτης στην all star arena 1 του ΟΑΚΑ έλαβε μέρος ο αγώνας ανάμεσα σε Σφεντόνα και Saronic Hornuts στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής για την Α2 κατηγορία. Οι 2 ομάδες του 1ου group έπαιξαν ωραίο και παθιασμένο μπάσκετ, έτρεξαν πολύ παρά τις πολλές απουσίες που είχαν και οι 2 με το ματς να είναι ντέρμπι. 54-57 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα!

Ισορροπημένο και πολύ ενεργητικό ήταν το 1ο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Οι 2 ομάδες μπήκαν με όρεξη στο παρκέ και αυτό φάνηκε 12-14 ήταν το επιμέρους σκορ. 4 πόντους είχε για τους γηπεδούχους ο Μπακαλέξης. Στους 10 σταμάτησε ο Χασάπης για τους Hornuts.

Στο +6 έφτασε ο Σαρωνικός στην 2η περίοδο. Με ηγέτη τον τρομερό Χασάπη που δεν σταμάτησε να σκοράρει, οι Hornuts διεύρυναν στα 3 καλάθια την διαφορά υπέρ τους. 10-14 ήταν το σκορ στο β ’μισό του 1ου ημιχρόνου! Τον χαβά του με 6 πόντους συνέχισε ο Χασαπης, με τον Μπαρδούτσο να έχει και τους 10 πόντους της Σφεντόνας.

Η απόσταση μεταξύ των 2 ομάδων έφτασε σε διψήφια διαφορά στο 3ο δεκάλεπτο. Οι Hornuts με αργά και σταθερά βήματα επέβαλλαν εκ νέου τον ρυθμό τους και ξέφυγαν στο +10. Ανήμπορη φάνηκε η Σφεντόνα να ανταπεξέλθει. 11-15 ήταν το επιμέρους σκορ. Οι 6 πόντοι (2 τρίποντα) του Μπακαλέξη κράτησαν στην ζωή την Σφεντόνα. Ο Κυριακόπουλος ξεχώρισε επιθετικά για τον Σαρωνικό με 6 πόντους!

Η Σφεντόνα έδειξε για το τι είναι ικανή στο 4ο δεκάλεπτο. Με πίστη στο πλάνο και δύσκολα σουτ οι γηπεδούχοι έφτασαν σε απόσταση αναπνοής από τους Hornuts. Μολαταύτα, η διαφορά ήταν εν τέλει αρκετή για να αντέξουν οι Hornuts που πήραν το «διπλό»! 54-57 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα. 21-14 ήταν το σκορ της περιόδου. Για τους νικητές από 7 πόντους είχαν Γουβόπουλος και Χασάπης. Από 5 πόντους είχαν Μπαρδούτσος, Τεγόπουλος και Καζαντζίδης για την μαχητική Σφεντόνα!

Mvp του αγώνα ήταν ο Χ Χασάπης με 28 πόντους, 15 ριμπάουντ (13-2), 1 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος σε 37 λεπτά αγώνα. Ο Σ. Τεγόπουλος ξεχώρισε για τους γηπεδούχους με 7 πόντους, 15 ριμπάουντ (10-5), 3 ασίστ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 34 λεπτά!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Γ. Κυριακόπουλος με 10 πόντους, 4 ριμπάουντ (3-1), 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 29 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε από τον τρομερό και απίστευτα αποδοτικό Χασάπη!