Νίκη μετά από 4 αγωνιστικές για τους Σκούρκους (1-6) που αντιμετώπισαν το απόγευμα του Σαββάτου στο πλαίσιο της όγδοης στροφής της North Atlasleague1 τους ισόβαθμους Beaux Gosses, καθώς ήταν πιο ψύχραιμοι μετά από μια σαραντάλεπτη μάχη !

Οι ομάδες ξεκίνησαν συμβαδίζοντας αρχικά, με τους Μπούκα από τη μία (8π) και Σκρέμπο (9) από την άλλη να πρωταγωνιστούν, με τους γηπεδούχους να είναι μπροστά με 14-11 στο τέλος της πρώτης περιόδου. 

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, με τον Σκρέμπο να ηγείται (ακόμα 8 πόντοι) και τον Μαλανδρή (3) να σιγοντάρει, και με την άμυνα τους να περιορίζει τους αντιπάλους τους σε μόλις 5 πόντους προσπέρασαν με 19-27 στο πρώτο ημίχρονο. 

Αλλαγή σκηνικού είχαμε μετά την ανάπαυλα. Οι Σκούρκοι με το δίδυμο Μπούκα και Μάργαρη (από 8π) σε κέφια, ανέτρεψαν την κατάσταση και με άμυνα από μπετόν, αφού δέχθηκαν μόλις 5 πόντους ( ο Σκρέμπος κουράστηκε κι ο Καθαράκης δεν συνέχισε λόγω τραυματισμού), ανέκτησαν το προβάδισμα, με 37-32 στο τριαντάλεπτο. 

Τα τελευταία δέκα λεπτά είχαμε μάχη εκ του ... συστάδην. Τα συγκροτήματα πήγαν κατοχή με κατοχή χωρίς καμία να καταφέρει να ξεφύγει. Ο Αποστολόπουλος (5) και το τρίποντο του Φιλιππή (4) έβαλε μπροστά τους Γάλλους, αλλά ο Μάργαρης (5π) με καλάθι απάντησε και οι 1/2 βολές του Θελερίτη μαζί με την αποτελεσματική άμυνα της παρέας του Παντελάκη διαμόρφωσαν σε κλίμα θρίλερ το τελικό 48-46 !

Τα ομαδικά στατιστικά παρουσιάζουν την εικόνα που πκαταγράψαμε στο παρκέ. Οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα από μακριά (25-17% τρίποντα) και βολές (47-39%) παρά δίποντα (30-51%). Μάζεψαν τα ριμπάουντ (32-39), έδωσαν περισσότερες ασιστ (8-6), έκλεψαν πιο πολλές μπάλες (8-2) και είχαν τα μισά λάθη (7-14).

 Mvp: Δικαιωματικά ο τίτλος του mvp ανήκει στον Δημήτρη Μπούκα που σημείωσε 22 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 αςσιστ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος! Ο Δημήτρης Μαμμας ξεχώρισε για τους ηττημένους έχοντας 4 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 κόψιμο και 2 λάθη! 

Παίκτης κλειδί: Ο αλάνθαστος Νίκος Παντελάκης με 4 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα. 

Το παιχνίδι κρίθηκε στην ψυχραιμία και την αντοχή που έδειξαν στο τέλος οι νικητές.