Στο «Δημοτικό γήπεδο Καισαριανής», SKYLARKERS και NOTHING BUT NET τέθηκαν αντιμέτωπες για τους 32 του Atlas Cup, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 43-61.

Μία αναμέτρηση που ξεκίνησε με τους «Larkers» να στέκονται ελαφρώς καλύτερα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, πηγαίνοντας μάλιστα προηγούμενοι στο σκορ μετά το τέλος της πρώτης περιόδου με σκορ 15-12.

Στα επόμενα τρία δεκάλεπτα όμως οι «Nothing» επέβαλλαν τον ρυθμό τους και με μεγάλο όπλο την άμυνα τους που… έσπαγε κόκκαλα, πήραν προβάδισμα στο παιχνίδι, αρχής γενομένης από τη δεύτερη περίοδο και το κράτησαν μέχρι το φινάλε.

Χαρακτηριστικό της καλής αμυντικής λειτουργίας της φιλοξενούμενης ομάδας σε αυτό το διάστημα πως δέχθηκαν μόλις 28 πόντους, με τους παίκτες τους να σκεπάζουν συχνά τα καλάθια με τον όγκο τους και τον δυναμισμό τους.

Για τους γηπεδούχους, Μπερδεμπές με 16 πόντους και Μπουλουτσίκος με 11, «πάλευαν» μόνοι τους επιθετικά να κρατήσουν την ομάδα τους κοντά στο σκορ, αλλά δεν ήταν αρκετοί.

Το τελικό αποτέλεσμα βρίσκει τους NOTHING BUT NET στη φάση των 16 και με βλέψεις να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται στη διαδρομή προς τον τελικό

 MVP:  Ο Κοτσίφης με 12 πόντους, έξι ριμπάουντ και εφτά ασίστ ήταν ο κορυφαίος για τους νικητές.

 Παίκτης κλειδί: Ο Ορέστης Κοντογιάννης οργάνωσε μαεστρικά τις επιθέσεις της ομάδας του καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και τελείωσε την αναμέτρηση με οχτώ πόντος και έντεκα ριμπάουντ.

 Που κρίθηκε το ματς: Η άμυνα της δεύτερης περιόδου για τους νικητές, έδειξε πως αν συνεχιζόταν και στο Β’ μέρος, όπως και έγινε, θα έκρινε την έκβαση του αγώνα.