Οι Skylarkers κατάφεραν να πάρουν τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου απέναντι στους Anarxoi pistols χάρη στο πολύ δυνατό 4ο δεκάλεπτο στ' οποίο κατάφεραν να χτίσουν διαφορά και να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα με σκορ 68-56.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τρίποντο του Παπαγεωργίου για ν' απαντήσουν με σερί 6-0 οι Anarxoi με Τύρο και να προσπεράσουν εκ νέου οι Skylarkers με 7-6.Ακολούθησε επιμέρους σκορ 6-10 υπέρ των Pistols με Τύρο και Τσακίρη να τραβάνε το σκοράρισμα για να κλείσει η περίοδο με σκορ 19-16 για τους Skylarkers.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Skylarkers ξεκίνησαν πιο δυνατά με τους Καπαρέλο Παναγιώτη Β. και Μπερδεμπέ για το 22-17 κι ακολούθησε σερί 14-0 με κύριους εκφραστές των επιθέσεων τους Τσακίρη και Τύρο για τους Pistols (22-31).Ο Μπερδεμπές μείωσε στους 6 πόντους με τρίποντο.Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου ένα ξέσπασμα των Skylarkers με τρίποντο κι εν συνεχεία κλέψιμο και buzzer beater έφερε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ στο τέλος του ημιχρόνου (34-33).

Στην τρίτη περίοδο το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ και το δεκάλεπτο έκλεισε με σκορ 47-48 υπέρ των Pistols.

Στην τέταρτη περίοδο οι Skylarkers επέβαλαν πιο γρήγορο ρυθμό και με Μπερδεμπέ,Παπαγεωργίου και Καπαρέλο Β. κατάφεραν να χτίσουν διαφορά 5 πόντων 61-56.Από εκείνο το σημείο και μετά οι Pistols δε κατάφεραν να επιστρέψουν στο παιχνίδι και μ' επιμέρους σκορ 7-0 στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι Skylarkers έφτασαν στη νίκη με τελικό σκορ 68-56.

MVP του αγώνα ο Μπερδεμπές που εκτέλεσε ουκ ολίγες φορές από τα 6,75 κι άξιος συμπαραστάτης ο Παπαγεωργίου.