Στο κλειστό της Καισαριανής το βράδυ της Τρίτης οι Soupa Stars (10-5) αντιμετώπισαν τη Yugopiastika (5-11) για τη 19η αγωνιστική της East Atlas League 1 και αναλαμβάνωντας τα ηνία αναμέτρησης μετά τα πρώτα λεπτά έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση που τους διατηρεί στην πεντάδα του ομίλου.

Οι γηπεδούχοι μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά (8-6) έτρεξαν ένα επιμέρους 13-1 με τους Μεσεδάκη (7), Δημητράτο (5), Καρακώστα (4) και Λουζιώτη (3) και απέκτησαν διψήφια διαφορά. Οι αντίπαλοι τους σκόραραν με τους Ντάκη, Ανδρέου και Βερύκιο (από ένα καλάθι), για το 21-7 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Στη συνέχεια άνοιξαν κι άλλο την ψαλίδα με τους Πατσαβό (4) και τα τρίποντα των Γραμματικόπουλου, Δημητράτου και Λουζιώτη. Η δε άμυνα τους ήταν εξίσου αποτελεσματική, καθώς περιόρισαν τη Yugo σε μόλις 8 πόντους (Ντζιος 4, Κουμπούλης και Ντάκης από 2), με το σκορ να διαμορφώνεται σε 36-15 στο ημίχρονο.

Οι Soupa συντήρησαν την απόσταση που είχαν δίχως ιδιαίτερη δυσκολία και μετά την ανάπαυλα. Ο Καρακώστας σημείωσε 4 πόντους, κι ο Μεσεδάκης ένα τρίποντο, ενώ στην αντίπερα όχθη ο Κουμπούλης διακρίθηκε με 7 πόντους παρέα με τον Ανδρέου (4π), για το 50-26 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι ομάδες αγωνίστηκαν δίχως άγχη και με ελεύθερο παιχνίδι εστίασαν σε όμορφες συνεργασίες και το θέαμα. Ο Δημητράτος είχε πρώτο ρόλο για τους "Αστέρες" με 8 πόντους, ενώ Κουμπούλης με 6 και Ανδρέου με 4 συνέβαλαν από την πλευρά της Yugopiastika στο απόλυτα δίκαιο τελικό 65-40,

Η ομαδική στατιστική ξεκαθαρίζει την εικόνα της αναμέτρησης. Οι νικητές σούταραν καλύτερα  εντός πεδιάς (δίποντα 37-30%, τρίποντα 41-12%) πλην των βολών (22-44%). Πήραν τη μάχη των ριμπάουντ (49-44), είχαν πιο πολλές ασιστ (16-9), κλεψίματα (11-6), λιγότερα μπλοκ (1-5) και τα ίδια λάθη (από 11).

Πολυτιμότερος των νικητών & MVP της αναμέτρησης ο αλάνθαστος Άρης Δημητράτος με 18 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασιστ & 3 κλεψίματα. Για τους ηττημένους τους προσπάθησε περισσότερο με double double ο Κώστας Ανδρέου με 10 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 μπλοκ κι ένα λάθος.

Κλειδί του αγώνα αναδείχθηκε ο εξίσου "διπλός" Κώστας Μεσεδάκης έχοντας 15 πόντους, 12 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη. 

Που κρίθηκε το παιχνίδι : Οι νικητές πήραν εξαρχής κεφάλι, πάτησαν το γκάζι και δεν ξανακοίταξαν πίσω.