Στο κλειστό «Γεώργιος Μελισσηνός», της Καισαριανής, οι Soupa Stars αντιμετώπισαν τους Μυρμιδόνες  για την 20η αγωνιστική της Atlas League 1 (Ανατολή), με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 66-52.

Στο παιχνίδι τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, προς τιμήν του Γιάννη Νταλαμπίρα, πρώην παίκτη του Risko, που πλέον δεν βρίσκεται κοντά μας.  Το πρώτο καλάθι ήρθε από τον Αγγελίδη, με τους φιλοξενούμενους να ξεκινούν καλά τα πρώτα τέσσερα λεπτά και να προηγούνται με 2-8, μετά από καλάθι του Εμμανουηλίδη. Στα μισά της περιόδου, η ατυχία χτύπησε την πόρτα για τους Soupa Stars και τον Μεσεδάκη, καθώς ο forward τραυματίστηκε και παρακολούθησε την υπόλοιπη αναμέτρηση από τον πάγκο της ομάδας του.  Στη θέση του πέρασε ο Νικολαΐδης, θυμίζοντας πως και ο ψηλός των «κιτρίνων» αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, εδώ και περίπου ένα μήνα. Παρόλα αυτά, αυτό δεν τον εμπόδισε να ευστοχήσει για τρεις, στο πρώτο του σουτ στην αναμέτρηση για το 5-8. Το πρώτο προβάδισμα για τους γηπεδούχους, ήρθε στην εκπνοή, μετά από τρίποντο του Δημητράτου (14-12).

Το δεύτερο δεκάλεπτο, ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, με τρίποντο του Δημητράτου, με τον ίδιο να σκοράρει και από κοντά για το 19-12. Το διψήφιο προβάδισμα, ήρθε μετά από σουτ έξω από τα 6.75 του Λουζιώτη (24-14), αλλά και οι Μυρμιδόνες απάντησαν με καλάθια των Εμμανουηλίδη και Μαρδά, για το 28-21. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με νέο buzzer-beater του Δημητράτου (31-24).

Πρωταγωνιστής και στην έναρξη του Β΄μέρους ο playmaker των γηπεδούχων, που ευστόχησε με όμορφο ντράιβ και ο Νικολαΐδης με τρίποντο, διαμόρφωσε το 36-24. Οι «ασπρόμαυροι» χρειάστηκαν τέσσερα λεπτά για να βρουν τον τρόπο προς το καλάθι, με τον Ραπτοδήμο να πετυχαίνει σουτ τριών πόντων για το 36-27, ενώ λίγο αργότερα με τον ίδιο τρόπο, έκανε το 38-32, με τον Αγγελίδη να μειώνει κι άλλο σε 38-34. Οι «κίτρινοι» αντέδρασαν, ο Νικολαΐδης σκόραρε για τρεις, ο Δημητράτος πέτυχε έξι συνεχόμενους πόντους και η διαφορά πήγε και πάλι στο +10 (47-37). Η περίοδος τελικά ολοκληρώθηκε με 47-40, ύστερα από τρίποντο του Αγγελίδη.

Τα τελευταία δέκα λεπτά ξεκίνησαν με ακόμα έναν τραυματισμό, καθώς ο Αγγελίδης πέφτοντας στο παρκέ, ένιωσε ενοχλήσεις και δεν κατάφερε να συνεχίσει την αναμέτρηση. Ως ενδειξη fair-play ο Νικολαΐδης αποσύρθηκε και αυτός στον πάγκο και το παιχνίδι συνεχίστηκε με 4 vs 4 για τα τελευταία επτά λεπτά. Η αναμέτρηση τελικά ολοκληρώθηκε με 66-52, με τους Soupa Stars να παραμένουν στην 5η θέση με ρεκόρ 12-5 και τους Μυρμιδόνες στην τελευταία με 1-17.

MVP: Τρομερό παιχνίδι από τον Άρη Δημητράτο με 2 buzzer-beater σουτ στις εκπνοές της πρώτης και της δεύτερης περιόδου, 36 πόντους, εφτά ριμπάουντ και εφτά ασίστ.

Παίκτης κλειδί: Ο Γιώργος Πατσαβός πραγματοποίησε double-double με 14 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ ακόμα μοίρασε δύο ασίστ, μία τάπα και δύο κλεψίματα.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιάννης Λιοφάγος με 15 πόντους, έντεκα ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ και ένα κόψιμο.

Που κρίθηκε το ματς: Σε ένα παιχνίδι όπου οι αντίπαλοί τους είχαν περισσότερες κατοχές, οι Soupa Stars όφειλαν να έχουν πολύ καλύτερα νούμερα ευστοχίας, όπως και έγινε και για αυτό έφτασαν στο ροζ φύλλο αγώνα.