Στην τέταρτη περίοδο οι Soupa Stars με τον Λουπάση να βγάζει το «όπλο» του, κατάφεραν να λυγίσουν την αντίσταση της Voskonia και να πάρουν τη νίκη με 68-57, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Atlas Cup. Σε ένα ματς που έγιναν πολλά λάθη από τις δύο ομάδες, οι Soupa Stars θα μπορούσαν αν ήταν πιο σοβαροί να είχαν τελειώσει πιο νωρίς το παιχνίδι.

Μουδιασμένοι μπήκαν στο παιχνίδι οι Soupa Stars απέναντι στη Voskonia. Έχασαν κάποια εύκολα καλάθια και ήταν νωθροί στην άμυνα, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Voskonia που είχε να επιδείξει πολλές επιλογές στην επίθεση και ήταν πιο αποτελεσματική. Από τους Soupa Stars ο Πατσαβός ήταν ο μόνος που ήταν στο πνεύμα του αγώνα σε άμυνα και επίθεση ενώ βοήθησε ο Νικολαΐδης. Η πρώτη περίοδος έληξε με το σκορ στο 17-19 υπέρ της Voskonia, που έδειχνε να έχει τρόπο.  

Λίγο πιο σοβαρά μπήκαν οι Soupa Stars στο δεύτερο δεκάλεπτο και έχοντας πολυφωνία στην επίθεση άρχισαν να βελτιώνουν την εικόνα τους. «Κλειδί» αποτέλεσε και η άμυνα τους, περιορίζοντας αρκετά τους αντιπάλους τους. Η Voskonia ήταν πιο διστακτική, αλλά κοντά στο σκορ στην ανάπαυλα (33-29) με τον Διφτόπουλο να αναλαμβάνει τις περισσότερες πρωτοβουλίες στην επίθεση.

Οι Soupa Stars παρότι έδειχναν να έχουν μία μικρή υπεροχή στο παρκέ, δεν μπορούσαν να ξεφύγουν και η Voskonia σταθερά ήταν μέσα στο ματς. Τα τρίποντα του Μικράκη και το παιχνίδι από μέση απόσταση του Ταγκούλη βοηθούσαν τη Voskonia να έχει επαφή και να είναι σε θέση διεκδίκησης και στο τρίτο δεκάλεπτο. Από τους Soupa Stars ο Λουπάσης βρήκε ρυθμό στο τέλος της τρίτης περιόδου. Οι Soupa Stars έβαλαν τρία σερί τρίποντα και κράτησαν το μικρό προβάδισμα τους στο σκορ.

Η τέταρτη περίοδος ανήκε ουσιαστικά στον Λουπάση που από τότε που ανέλαβε δράση στο παρκέ έκανε τη διαφορά για τους Soupa Stars. Στο τέταρτο δεκάλεπτο πέτυχε τους 10 από τους 18 πόντους της ομάδας τους και άνοιξε την απόσταση. Η Voskonia ξέμεινε από δυνάμεις και στο τέλος δεν είχε καλές επιλογές με βιαστικές επιθέσεις.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Λούπασης που τελείωσε τον αγώνα με 18 πόντους έξι ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ και δύο κλεψίματα.

Παίκτες «κλειδιά» του αγώνα ήταν ο οι Νικολαϊδης με 15 πόντους επτά ριμπάουντ, δύο κοψίματα και Ποταμίτης που τα πήγε περίφημα στην άμυνα, «καθαρίζοντας» ριμπάουντ και έχοντας και τέσσερα κλεψίματα.

Από τους ηττημένους Μοναστηριώτης, Ταγκούλης, Μικράκης και Διφτόπουλος ξεχώρισαν.

Το ματς κρίθηκε στο τέταρτο δεκάλεπτο και κυρίως λόγω της αγωνιστικής ανόδου του Λουπάση.