Στο ξεκίνημα της South Division 1 οι Abaleiros συνάντησαν τους Forty Plus το βράδυ της Κυριακής στο "Θ.Πούτος" και με περισσότερες λύσεις στην επίθεση, μετά από σαραντάλεπτη μάχη πραγματοποίησαν με επιτυχία το ντεμπούτο τους στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα χάρη στους Ζαϊμη (6), Μπολωτάκη (4) και το τρίποντο του Αγγελόπουλου ενώ οι αντίπαλοι τους απειλούσαν μόνο με τον Μακρή (9π), για το 17-12 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Στη συνέχεια δεν άλλαξε το τέμπο αλλά οι πρωταγωνιστές. Ο Σταμπουρλος σκόραρε 8 πόντους για τους Abaleiros όπως και ο Κατράνης στον αντίποδα, με τους Abaleiros να κρατούν το προβάδισμα με 31-25 στου δρόμου τα μισά.

Μετά την ανάπαυλα οι ομάδες κινήθηκαν παρόμοια. Μπολωτάκης με 4 πόντους και Δρόσος με ένα τρίποντο ήταν οι πιο δραστήριοι των Abaleiros , ενώ στην άλλη πλευρά Τραϊφόρος, Νομικός και Μακρής πρόσφεραν από 3 πόντους, με την απόσταση να παραμένει κοντινή (44-38) στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Στην τελική ευθεία ο ρυθμός έπεσε αμφότερα. Οι "Σαραντάρηδες" προσπάθησαν να πλησιάσουν με τον Κατράνη (4π), με τους Abaleiros να είναι ανθεκτικοί στην πίεση, χάρη στους Μπολωτάκη (4) και Ζαϊμη (3) που διαμόρφωσαν το τελικό 53-48.

Mvp αναδείχθηκε ο Πέτρος Ζαϊμης έχοντας 10 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 μπλοκ και 1 λάθος.  Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ο Θοδωρής Μπολωτάκης με double double και 12 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος.

Για τους ηττημένους πιο παραγωγικός ήταν ο Ηλίας Μακρής καταγράφοντας 17 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε το ματς : Οι νικητές ήταν πιο έτοιμοι και προσεκτικοί στην άμυνα !