Για το ξεκίνημα της South Division 2 οι Stovronto Raptors φιλοξένησαν το βράδυ της Κυριακής στο "Θ.Πούτος" τους Cool Dynamic, με τους δεύτερους να πραγματοποιούν μια πειστική εμφάνιση κατακτώντας με άνεση την πρώτη νίκη της σεζόν !

Τα πράγματα κατέστησαν απλά εξαρχής. Οι φιλοξενούμενοι με τον Μαυράκη σε κέφια (10π) και τους Σεφεριάδη (4) και Μπουλούμπαση (3) πήραν το προβάδισμα και καθώς οι αντίπαλοι τους σκόραραν σχεδόν μόνο με τον Μπιζικο (7π) πήραν διψήφια διαφορά (9-19) στα πρώτα δέκα λεπτά.

Ανάλογη ήταν και η συνέχεια. Ο Ράπτης μπήκε στην εξίσωση με 8 πόντους, ο Μαυράκης πρόσθεσε 5 ακόμη και ο Πατρικαρέας 3, με την απόσταση να μεγαλώνει παρά την προσπάθεια των ΣΑκελλαρίδη και Νικολάκη (από 4π). Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 23-38.

Ίδια και απαράλλαχτη η συνέχεια της αναμέτρησης μετά το διάλλειμα. Οι Raptors είχαν δυσκολία στο σκοράρισμα (Κόκλας και Εμμανουηλίδης από ένα καλάθι), ενώ στην αντίπερα όχθη η ταξιαρχία του Παυλάκου ανέβασε το ρυθμό με τα τρίποντα του Μπουλούμπαση (6π) και τους Χαρμπαλη και Σεφεριάδη (από 4π), για το 28-54 στο τριαντάλεπτο.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι ομάδες έπαιξαν απόλυτα ελεύθερο μπάσκετ. για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Σακελλαρίδης , Μαυρόπουλος και Μπιζικος (από 2π) ενώ οι Cool διεύρυναν τη διαφορά με τους Πατρικαρέα (5), Μαυράκη (4) και Τσαρδάκα (3) κατακτώντας το ροζ φύλλο με το τελικό 34-66 !

Mvp αναδείχθηκε ο Ανδρέας Μαυράκης έχοντας 19 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη. Παίκτης κλειδί ήταν ο Ιάκωβος Ράπτης καταγράφοντας 10 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 4 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Πέτρος Μαυρόπουλος με 4 πόντους, 14 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε το ματς :  Οι νικητές επέβαλλαν το παιχνίδι τους εξαρχής και δεν συνάντησαν μεγάλη αντίσταση !