Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας οι Squidballz αναμετρήθηκαν με τους Κ9 Bulls. Το παιχνίδι ήταν άκρως ανταγωνιστικό με τις 2 ομάδες να παίζουν κατά διαστήματα όμορφο και σκληρό μπάσκετ. 65-62 ήταν το τελικό σκορ με τους Squidballz να κερδίζουν στο σουτ!

Μια διαφορά 5 πόντων δημιούργησαν οι γηπεδούχοι στο 1ο δεκάλεπτο. Με οδηγό τις γρήγορες επιθέσεις και τα τρίποντα του Θεοδώρου, οι Squidballz έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι. 19-14 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Κ9 να μένουν λίγο πίσω στο σκορ! 8 πόντους πέτυχε για τους γηπεδούχους ο Θεοδώρου, ενώ 4 είχε ο Οικονομούλας. 5 πόντους έβαλε για τους Κ9 ο Τσιβράς

Το πόδι στο γκάζι πάτησαν οι φιλοξενούμενοι στην 2η περίοδο. 7-19 ήταν το επιμέρους σκορ με τους «ταύρους» να εκμηδενίζουν την διαφορά και να δημιουργούν μια νέα υπέρ τους! Οι Squidballz δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τα μπόσικα και βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Στους 3 πόντους του Μανιού αρκέστηκαν οι Squidballz. 6 πόντους πέτυχε ο Μαντάς και 4 ο Καρτσιμαδάκης για τους «ταύρους».

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και το 3ο δεκάλεπτο, αλλά με διαφορετικούς ρόλους. Οι Squidballz συνήλθαν από το σοκ της προηγούμενης περιόδου, συγκεντρώθηκαν και γύρισαν τούμπα το παιχνίδι. Οι Bulls μάλλον επαναπαυτήκαν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ! Από 7 είχαν για τους τρομερούς Squidballz Καλαποθαράκος και Δρακόπουλος. 4 είχε ο Μαντάς και 3 ο Πριτσιούλης για τους φιλοξενούμενους!

Μάχη ή μάλλον τιτανομαχία ήταν η 4η περίοδο. Μπορεί οι Squidballz να έφτασαν μέχρι και στο +11, αλλά με πυγμή και πάθος οι Bulls πέρασαν μπροστά. Μολαταύτα, οι γηπεδούχοι με 1 τεράστιο τρίποντο έκαναν το 65-62 και πήραν την νίκη και το ροζ φύλλο αγώνα. 18-19 ήταν το σκορ της περιόδου! Για τους νικητές 3 καλάθια έβαλε ο Οικονομούλας με τον Ηλιόπουλο να ακολουθεί με 2! 11 πόντους πέτυχε για τους ηττημένους ο τρομερός Μαντάς!

Mvp ήταν ο Β. Μακαρούνης με 6 πόντους, 7 ριμπάουντ (4-3), 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 24 λεπτά αγώνα! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Δ. Μαντάς με 22 πόντους, 8 ριμπάουντ (4-4), 2 ασίστ, 4 κλεψίματα και 1 λάθος σε 31 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Ν. Δρακόπουλος με 7 πόντους, 5 ριμπάουντ (4-1), 5 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 18 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε από το τρίποντο του Μανιού στις τελευταίες φάσεις του αγώνα!