Ο αναβληθέν αγώνας της 19ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Πέρα Κλουμπ Μπάσκετμπωλ και Squidballz έλαβε μέρος το απόγευμα του Σαββάτου. Οι 2 ομάδες έπαιξαν ωραίο μπάσκετ και φάνηκε να το ευχαριστήθηκαν. 62-84 ήταν το τελικό σκορ με την Πέρα Κλουμπ να «καθαρίζει» το παιχνίδι στην 4η περίοδο!

Πολύ ισορροπημένο και χάρμα οφθαλμού επιθετικά ήταν το 1ο δεκάλεπτο. 25-26 ήταν το επιμέρους σκορ με τις 2 ομάδες να ξεκινάνε πολύ ζεστά. Τα σουτ έμπαιναν, το τέμπο ήταν γρήγορο και τα φάουλ λίγα! Για τους γηπεδούχους 10 πόντους έβαλε ο Καλαποθαράκος, ενώ 7 είχε ο Οικονομούλας. 9 πόντους είχε για την Πέρα Κλουμπ ο Ι. Χρόνης με Κ. Χρόνη και Κουλούρη να ακολουθούν έχοντας από 6 πόντους έκαστος.

Στην 2η περίοδο η Πέρα Κλουμπ πάτησε το πόδι στο γκάζι. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ακόμα περισσότερο τον ρυθμό τους και έφτασαν την διαφορά υπέρ τους, στους 13 πόντους! 11-23 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Squidballz να μένουν πίσω στο σκορ. 5 είχε για τους Squidballz ο Καλαποθαράκος. Σειρά στο σκοράρισμα για την Πέρα πήρε ο Παλαμάρης με 7 πόντους. Ακόμα 6 έβαλε ο Κουλούρης.

Στο 3ο δεκάλεπτο είδαμε πάλι ισορροπημένο μπάσκετ με την διαφορά να μειώνεται κατά 1 καλάθι. 18-16 ήταν το επιμέρους σκορ. Οι Squidballz έφτασαν μέχρι και στο -4, αλλά γρήγορα οι φιλοξενούμενοι έκαναν πάλι την διαφορά διψήφια. 6 ακόμα έβαλε ο Καλαποθαράκος που έφτασε συνολικά τους 21 πόντους. 5 πόντους είχε και ο Δρακόπουλος. Ακόμα 10 γρήγορους πόντους πέτυχε ο πάντα αποδοτικός Παλαμάρης.

Στο 4ο δεκάλεπτο η ΠΚΜ «καθάρισε» το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι επέβαλλαν εκ νέου τον ρυθμό τους, πέτυχαν 19 πόντους, δέχθηκαν 8 και πήραν την νίκη. 62-84 ήταν το τελικό σκορ με τους Squidballz να δίνουν μια άξια μάχη! Για τους νικητές 2 τρίποντα έβαλε ο Κ. Χρόνης. 2 καλάθια έβαλε για τους ηττημένους ο Μακαρούνης!

Mvp του αγώνα ήταν ο Π. Κουλούρης με 17 πόντους, 23 ριμπάουντ (17-6), 7 ασίστ, 1 μπλοκ και 8 λάθη σε 40 λεπτά αγώνα! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γ. Καλαποθαράκος με 21 πόντους, 3 ριμπάουντ (3-0), 3 ασίστ, 4 κλεψίματα και 1 λάθος σε 33 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Ε. Παλαμάρης με 21 πόντους και 8 ριμπάουντ (6-2) σε 24 λεπτά αγώνα!