Οι Squidballz «έπνιξαν στα πλοκάμια» τους την Tinder Bologna και πήραν τη νίκη πρόκριση στην επόμενη φάση του Atlas Cup. Με μία εμφάνιση που δεν άφησε περιθώρια για αμφισβήτηση, επικράτησαν με 59-31 στο μεταξύ τους ματς με τον Ευτυχίδη ηγέτη τους.

Από την αρχή της αναμέτρησης οι Squidballz πήραν τα ηνία. Με μπροστάρη τον Ευτυχίδη που πέτυχε εννιά πόντους και τον Δρασίδη με τέσσερις, έφτασαν με το καλησπέρα σε διψήφια διαφορά. Η Tinder Bologna αντιμετώπισε σοβαρά επιθετικά προβλήματα στο πρώτο δεκάλεπτο, κάτι που φαίνεται και από τη συγκομιδή των μόλις δύο πόντων. Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 13-2 με τους γηπεδούχους να έχουν τον πλήρη έλεγχο.

Η Tinder Bologna άρχισε να δείχνει σημάδια αφύπνισης στο δεύτερο δεκάλεπτο. Με Γκέγκιο και Δεντάκη Μανώλη να έχουν αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίθεση και στο σκοράρισμα και βελτιώνοντας παράλληλα την άμυνα τους, άρχισαν να ροκανίζουν τη διαφορά και επέστρεψαν στο παιχνίδι. Για τους Squidballz ο Ευτυχίδης συνέχισε με σταθερή απόδοση να δημιουργεί μαζί με τον Δρασίδη προβλήματα στην άμυνα των αντιπάλων. Στο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά με 28-15.

Με την έναρξη του δευτέρου ημίχρονου οι γηπεδούχοι σοβαρεύτηκαν ακόμα περισσότερο. Έσφιξαν την άμυνα τους και πολλές επιλογές στην επίθεση, απέκτησαν σταθερή διψήφια διαφορά. Η Tinder Bologna δεν… επέστρεψε στο παρκέ από το ημίχρονο και επαναλαμβάνοντας την εμφάνιση του πρώτου δεκαλέπτου, πέτυχε μόλις 6 πόντους. Το επιμέρους 18-6 των Squidballz άνοιξε την «ψαλίδα» πάνω από τους 20 και το τέταρτο δεκάλεπτο απέκτησε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα.

MVP του αγώνα ήταν ο Ι. Ευτυχίδης που είχε 21 πόντους πέντε ριμπάουντ και έξι κλεψίματα.

Παίκτες «κλειδιά» του αγώνα ήταν οι Δρασίσης και Μακαρούνης που βοήθησαν σε σκοράρισμα και ριμπάουντ και έκαναν και άλλες δουλειές στο παρκέ.

Για τους ηττημένους ο Γκέγκιος προσπάθησε περισσότερο.  

Οι νικητές ήταν καλύτεροι σε όλους τους τομείς της στατιστικής και χωρίς να δυσκολευτούν καθάρισαν από το τρίτο δεκάλεπτο το ματς.