Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας, οι SquidBallz υποδέχθηκαν στην all star arena του ΟΑΚΑ τους WarHawks BC. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον με πολύ γρήγορες επιθέσεις, φάσεις top 10 και σκληρές άμυνες. 57-44 ήταν το τελικό σκορ με τους γηπεδούχους να κερδίζουν μέσω της «ατσάλινης» άμυνας τους!

Καλύτερα ξεκίνησαν στο 1ο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι. Αμυντικά ήταν πολύ καλοί, καθώς έκλεισαν τους ανοιχτούς διαδρόμους. Επιθετικά οι WarHawks είχαν πλάνο και κατάφεραν να δημιουργήσουν μια διαφορά 5 πόντων. 14-19 ήταν το επιμέρους σκορ. 8 πόντους πέτυχε ο εξαιρετικός Ζαχαρόπουλος με τον Παπαδόπουλο να ακολουθεί με 5. 7 είχε ο Οικονομούλας και 5 ο Ψυχογιός για τους γηπεδούχους.

Διαφορετικό ήταν το «στόρι» στην 2η περίοδο. Οι SquidBallz συσπειρώθηκαν αμυντικά, επιθετικά έπαιξαν με πολύ πάθος και κατάφεραν όχι μόνο να εκμηδενίσουν την κατά τους διαφορά (5 πόντοι), αλλά να προηγηθούν με 5 στο τέλος του ημιχρόνου. 12-2 ήταν το επιμέρους σκορ με τους γηπεδούχους να δέχονται μόνο 1 καλάθι δια χειρός Μαρκούτη. Από 4 πόντους είχαν Οικονομούλας και Ηλιόπουλος για τους προπορευόμενους.

Με τον ίδιο γρήγορο και αποδοτικό ρυθμό συνέχισαν οι SquidBallz στο 3ο δεκάλεπτο. Συνέχισαν να τρέχουν στο ανοιχτό γήπεδο, ενώ αμυντικά ήταν αδιαπέραστοι. 22-5 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά να εκτοξεύετε στους 22 πόντους! Για τους εκτός ρυθμού WarHawks 4 πόντους είχε ο Πολυδώρου Νίκος. 8 πόντους ακόμα έβαλε για τους γηπεδούχους ο Οικονομούλας με τον Καλαπαθοράκο να έχει 3 σερί καλάθια.

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν η 4η και τελευταία περίοδος του αγώνα. Οι WarHawks κατάφεραν να μειώσουν σημαντικά την διαφορά, όμως τα 10 λεπτά δεν ήταν αρκετά σε καμία περίπτωση. 9-18 ήταν το επιμέρους και 57-44 το τελικό σκορ του αγώνα. Για τους νικητές 4 πόντους είχε ο Ηλιόπουλος και 3 ο Μπαντράς. 8 είχε ο Πολυδώρου Τόλης και 6 ο Κοτσολέτης για τους ηττημένους.

Mvp του αγώνα ήταν ο Χ. Οικονομούλας με 19 πόντους, 3 ριμπάουντ (3-0) και 2 ασίστ σε 28 λεπτά συμμετοχής. Ο Χ. Μαρκούτης ξεχώρισε για τους ηττημένους με 4 πόντους, 12 ριμπάουντ (9-3), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 22 λεπτά!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Ν. Ψυχογιός που είχε 10 πόντους, 6 ριμπάουντ (5-1), 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο δίχως λάθη σε 26 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε στο 3ο δεκάλεπτο όπου οι γηπεδούχοι έκαναν outscore 17 πόντους τους WarHawks!