Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου group για το Atlas Summer League 2 (OAKA), η Sugar City υποδέχθηκε τους Ionians. Το παιχνίδι ήταν σκληρό, έντονο και ντέρμπι. Οι Ionians μπορεί να γύρισαν από το -14 και να διεκδίκησαν το παιχνίδι, αλλά με 1 buzzer beater αλά Llull, ο Τρίμμης χάρισε την νίκη στην Sugar City! 66-64 ήταν το τελικό σκορ!

Η τιτανομαχία άρχισε δυνατά από το 1ο δεκάλεπτο. 18-20 ήταν το επιμέρους σκορ με τις 2 ομάδες να ανταλλάσουν συνεχώς καλάθια. Οι άμυνες ήταν σκληρές, ενώ δεν έλειψαν τα φάουλ! Κουπί για τους γηπεδούχους τράβηξε με 7 πόντους ο Τρίμμης. 4 είχε ο Μουσαϊλίδης. 11 πόντους με 3 τρίποντο πέτυχε για τους Ionians ο «καυτός» Θεοδώρου!

Οι γηπεδούχοι ξέφυγαν στην 2η περίοδο. Με οδηγό τους αιφνιδιασμούς και τις άμυνες του Συμιανάκη επέβαλλαν τον ρυθμό τους. 20-8 ήταν το επιμέρους σκορ, με την διαφορά να φτάνει τους 10 πόντους. Οι Ionians σάστισαν και έμειναν πίσω! Σειρά στο σκοράρισμα για την Sugar City πήρε ο Ιωακειμίδης με 10 πόντους. 4 πόντους είχε ο τίμιος Τρίμμης. Ο Θεοδώρου με 4 πόντους προσπάθησε να μαζέψει τα αμάζευτα για τους Ionians.

Τον ταχύτατο και αποτελεσματικό ρυθμό τους βρήκαν οι Ionians στην 3η περίοδο. Με σπουδαίες άμυνες, αλτρουισμούς και καλή επιθετική απόδοση μείωσαν στο καλάθι. 19-11 ήταν το επιμέρους σκορ. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν νωχελικά και τιμωρήθηκαν. Τα 3 καλάθια του Συμιανάκη κράτησαν όρθια την διαφορά για τα «ζαχαρωτά». Οι 8 πόντοι του Μαρούλη και οι 6 του Θεοδώρου ισορρόπησαν το παιχνίδι.

Το 4ο δεκάλεπτο ήταν ιδιαίτερο. Μπορεί να είδαμε ωραίες φάσεις, άμυνες γρανίτη, αλλά δυστυχώς δεν έλειψαν οι εντάσεις που οδήγησαν και στην αποβολή του Δεμενεόπουλου για τους Ionians. Με το ματς να είναι ισόπαλο στο 64-64, ο Τρίμμης πήρε την μπάλα, τρίπλαρε και με 1 περίεργο σουτ (θύμισε LIull) έβαλε το buzzer beater και χάρισε την νίκη στην Sugar City. Για τους νικητές 8 πόντους έβαλε ο Τρίμμης και 5 ο Ρουμελιώτης. Από 4 είχαν Μαρούλης και Καλλέργης για τους ηττημένους. 17-17 ήταν το επιμέρους σκορ. Το ματς έληξε 66-64.

Mvp του αγώνα ήταν ο Χ. Ιωακείμιδης με 17 πόντους, 5 ριμπάουντ (3-2), 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 30 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Δ. Θεοδώρου με 23 πόντους, 9 ριμπάουντ (7-2), 1 μπλοκ και 2 λάθη σε 34 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Α. Τρίμμης με 19 πόντους, 3 ριμπάουντ (1-2), 5 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη σε 26 λεπτά!

Το παιχνίδι κρίθηκε φυσικά από το buzzer beater του Τρίμμη!