Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική της Summer League μεταξύ των KAVLANTA HAWKS και ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ με νικητές τους 2ους με 53-67.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με καλάθι του Κρομμύδα. Ο Ρέπας ισοφάρισε αλλά ο Κρομμύδας με άλλους 4 πόντους έκανε το 6-3. Ο Σπηλιοτόπουλος κατάφερε να μειώσει αλλά ο Αραβανής έκανε το 8-5. Ο Θύμιος μείωσε ενώ το 10-7 έκανε και πάλι ο Κρομμύδας.

Το 2ο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τρίποντο του Σπηλιοτόπουλου αλλά ο Μητσάνης απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Ο Ρέπας σκόραρε για 3 για το 15-13. Με δυο καλάθια του Λέζου οι γηπεδούχοι ξέφυγαν με 6 ενώ ο Ρέπας έκανε το 19-15. Οι Αραβανής και Λέζος με 6 πόντους έκαναν το 25-15. Ο Σπηλιοτόπουλος μείωσε με τρίποντο ενώ ο Ρέπας έκανε το 25-20. Το τρίποντο του Βασιλόπουλου έφερε το +8 αλλά με ένα σερί 8 πόντων από τους Θύμιο, Ρέπα και Αθανασάκη ήρθε η ισοφάρισε. Τελικά ο Αραβανής με τρίποντο έκανε το 31-28.

Ο Σπηλιοτόπουλος με τρίποντο όπως στο 2ο δεκάλεπτο ισοφάρισε το ματς αλλά οι Βασιλόπουλος και Λέζος αύξησαν ξανά τη διαφορά. Ο Καραβάκης ευστόχησε σε τρίποντο ενώ ο Σπηλιοτόπουλος με τον ίδιο τρόπο έφερε ξανά το ματς στα ίσια. Βασιλόπουλος και Αλαφούζος έκαναν το 39-39. Μέχρι 4 λεπτά πριν το τέλος το ματς ήταν ισοπαλία αλλά η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ έκανε ένα φοβερό ξέσπασμα, παίζοντας φοβερή άμυνα και τρέχοντας ένα σερί 9-0 έκανε το 45-52.

Με την αρχή της 4ης περιόδου οι Ρέπας και Αθανασάκης έκαναν το 45-56. Ο Λέζος μείωσε προς στιγμήν αλλά ο Ρέπας με τρίποντο αύξησε τη διαφορά. Ο Βασιλόπουλος μείωσε αλλά οι Αθανασάκης και Θύμιος σκόραραν εκ νέου για το 51-64. Ο Καραβάκης με τρίποντο έκανε το 51-67 ενώ ο Βασιλόπουλος με ωραίο καλάθι έκανε το τελικό 53-67.

MVP της αναμέτρησης ο Αθανασάκης με 12 πόντους, 16 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Κρομμύδας με 10 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στο 3ο δεκάλεπτο με την ανατροπή της ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ, που χτύπησε όταν οι δυνάμεις των γηπεδούχων άρχισαν να πέφτουν. Καθοριστικά και τα τρίποντα των Ρέπα και Σπηλιοτόπουλο.