Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ πήρε τη νίκη με 64-55 απέναντι στους ELITΗΡΙΟΙ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν με +9 με τους Λαμπρόπουλο, Μπούτο να σκοράρουν από 4 πόντους και τους Κεκεμπάνο, Μπαιράμη να κάνουν το 2-11. Η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ αντέδρασε και μείωσε σε 6-11 ενώ ο Μπέλι έκανε το 6-13. Ο Σπηλιοτόπουλος απάντησε αλλά με τρίποντο του Γιάτσε έγινε το 8-16. Δυο καλάθια των Θύμιου και Μειδάνη έφεραν το ματς πιο κοντά ενώ ο Σπηλιοτόπουλος με τρίποντο έκανε το 15-18. 

Με τον Μειδάνη οι γηπεδούχοι έφτασαν τη διαφορά στον πόντο. Ο Μωυσής απάντησε για να έρθει ο Θύμιος με 5 προσωπικούς πόντους να φέρει το ματς στα ίσια. Ο Κωνσταντινάκος με τρίποντο και 2/2 βολές έκανε το 22-27. Η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ όμως έτρεξε ένα επιμέρους σερί 13-4 περνώντας μπροστά με 4 πόντους. Καθοριστικός στην ανατροπή ο Ρέπας με 10 πόντους!

Ο Μπούτος μείωσε στην αρχή του 2ου ημιχρόνου αλλά ο Κωστόπουλος απάντησε με τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στους 4 ξανά με τους Ποστόλι και Κεκεμπάνο αλλά ο Σπηλιοτόπουλος με τον Μειδάνη αύξησαν τη διαφορά ξανά. Ο Μπούτος κατάφερε να μειώσει στους 2, μια διαφορά που παρέμεινε ως το τέλος με καλάθια των Ρέπα και Φρατζεσκάκη.

Στο 1ο λεπτό της 4ης περιόδου οι ELITHΡΙΟΙ κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Μπέλι. Με δυο καλάθια όμως τον Μειδάνη και Ρέπα και τρίποντο του Ζάγκα η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ κατάφερε να ξεφύγει με 7. Ο Μπούτος με 4 πόντους έκανε το 55-50 αλλά ο Μειδάνης με σουτ και ο Σπηλιοτόπουλος με τρίποντο γκρέμισαν τα όνειρα των φιλοξενούμενων. Ο Μπούτος μείωσε για να απαντήσει ο Μειδάνης με 2/2 βολές. Το τρίποντο του Γιάτσε έκανε το 62-55 ενώ ο Ζάγκας έγραψε το τελικό 64-55.

MVP της αναμέτρησης ο Ρέπας με 18 πόντους. 

για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Μπούτος με 14 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στα πολύ μεγάλα σουτ της ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν και στην πολύ καλή άμυνα στο τέλος.