Σε ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ έφτασε στη νίκη κόντρα στους THE ROYALS με 68-78.

Ο Σπηλιοτόπουλος άνοιξε το σκορ με τρίποντο ενώ ο Θύμιος έκανε το 2-5. Με δυο καλάθια των Καραλή και Δέδε οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά. Ο Θύμιος με 3 πόντους και ο Αλαφούζος από κοντά έγραψαν το 6-10 αλλά και πάλι οι ROYALS με τους Μότσιο και Καραλή ισοφάρισαν. Ο Δέδες με προσωπικές ενέργειες έβαλε μπροστά την ομάδα του με 18-17.

Η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ πέρασε μπροστά με τον Ρέπα αλλά ο Δέδες ισοφάρισε. Με ένα φοβερό ξέσπασμα σε άμυνα και επίθεση όμως ο Ρέπας με τρίποντο και ο Καραβάκης με έμμεσο τρίποντο αύξησαν τη διαφορά ενώ ο  Κωστόπουλος με τρίποντο την έφτασε στους 10 πόντους! Ο Δέδες μείωσε αλλά νέο τρίποντο του Κωστόπουλου και δίποντο του Αθανασάκη έφεραν το ματς στο +13. Ο Μαργωμένος με τρίποντο μείωσε αλλά στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν αρκετά φάουλ και από τη γραμμή των βολών οι Θύμιος και Αθανασάκης έκαναν το 32-45!

Το 3ο δεκάλεπτο ήταν επανάληψη των πρώτων λεπτών του 2ου! Ο Ρέπας με τρίποντο και ο Κωστόπουλος με τον ίδιο τρόπο έφεραν το ματς στο 34-52! Ο Φωτεινός μείωσε αλλά ο Ρέπας σκόραρε ξανά για 3! Ο Μότσιος με δυο απανωτά τρίποντα έφερε το παιχνίδι στους 13 αλλά ο Αθανασάκης απάντησε. Και πάλι ο Μότσιος με δυο δικά του σουτ έκανε το 49-60.

Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε αρκετή ένταση και πολλά φάουλ. Ο Φωτεινός με 5 πόντους του μείωσε στους 7 αλλά ο Μειδάνης απάντησε με δυο σουτ του! Από εκείνο το σημείο και μετά ανέλαβε δράση ο Αθανασάκης ο οποίος ήταν ανίκητος σε άμυνα και επίθεση. Μάζεψε πολλά ριμπάουντ κερδίζοντας φάουλ που τον έστειλαν νωρίς στις βολές. Από κοντά και ο Μειδάνης με άλλους 4 πόντους. Με αυτόν τον τρόπο έγινε το 59-77. Ο Μότσιος κατάφερε να μειώσει σε 65-78 ενώ το ματς τελείωσε με τρίποντο του Μαργωμένου.

MVP της αναμέτρησης ο Αθανασάκης με 19 πόντους, 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

για τους ROYALS ξεχώρισε ο Μότσιος με 26 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στην πολύ καλή άμυνα της ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ, σε συνδυασμό με τα μεγάλα καλάθια των Ρέπα και Αθανασάκη. Οι THE ROAYLS υπέπεσαν και σε 10 φάουλ περισσότερα, τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν βολές. Η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ το εκμεταλλεύτηκε σκοράροντας 20/27 με ποσοστό 74%!