Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς ο ΦΩΚΙΑΝΟΣ επικράτησε με 71-70 της ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 5-0 με τους Παπαντώνη και Μυλιόρδο αλλά ο Ζάγκας απάντησε με τρίποντο. Νέο τρίποντου του Μυλιόρδου για το 8-3. Ο Ζάγκας μείωσε εκ νέου αλλά με καλάθια των Παπαντώνη και Παντελεάκη έγινε το 12-7. Ο Αλαφούζος μείωσε ενώ ο Μυλιόρδος έκανε το 17-9. Ο Θύμιος στο τέλος μείωσε σε 17-11.

Με τρίποντο του Καραβάκη ξεκίνησε το 2ο δεκάλεπτο. Ο Τζούρτος απάντησε όμως με τον ίδιο τρόπο. Οι Καραβάκης και Ανδριόπουλος μείωσαν στους 2 αλλά ο Τζούρτος σκόραρε ξανά για 3. Με καλάθια του Καραβάκη έγινε το 23-22. Οι Παπαντώνης και Τζούρτος αύξησαν ξανά τη διαφορά για να μειώσει ο Ανδριόπουλος. Το 33-27 έγραψε με τρίποντο ο Μυλιόρδος. 

Το 3ο δεκάλεπτο ήταν το πιο παραγωγικό για τις 2 ομάδες. Ο Μυλιόρδος ξεκίνησε με τρίποντο αλλά 6 πόντοι του Μειδάνη έκαναν το 36-33. Μάλιστα με τους Θύμιο και Αλαφούζο η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ κατάφερε να μειώσει στον πόντο. Όμως με τους Τζούρτο, Μυλιόρδο και Τσιώτση οι γηπεδούχοι έκαναν το 49-41. Οι Αλαφούζος και Ανδριόπουλος μείωσαν για να κάνει ο Παπαντώνης το 53-45. Με τους Καραβάκη, Ζάγκα και Ανδριόπουλο όμως έγινε το 53-50.

Με καλάθι του Παντελεάκη έγινε το 55-50 ενώ ο Ρίπης και ο Τζούρτος με τρίποντο έκαναν το 61-55. Ο Καραβάκης μείωσε αλλά ο Μυλιόρδος σκόραρε ξανά για 3.Ο Καραβάκης απάντησε με τον ίδιο τρόπο ενώ ο θύμιος έκανε το 66-64. Νέο καλάθι του Μυλιόρδου για το 68-64 με το ματς να γίνεται ντέρμπι. Οι Καραβάκης και Ζάγκας με 2 τρίποντα λίγο πριν το τέλος έδωσαν στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα το προβάδισμα στην ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ. Όμως λίγο πριν το τέλος ο Μυλιόρδος με δικό του τρίποντο έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

MVP της αναμέτρησης ο Μυλιόρδος με 28 πόντους!

για την ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ ξεχώρισε ο Καραβάκης με 19 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό όπου στα τρίποντα των Καραβάκη και Ζάγκα απάντησε ο κορυφαίος του αγώνα Μυλιόρδος!