Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας (north-east), οι Janitors αναμετρήθηκαν με την Πέρα Κλουμπ Μπασκετμπώλ. Το παιχνίδι ήταν μια μπασκετική πανδαισία με τις 2 ομάδες να δίνουν το 100%. 59-55 ήταν το τελικό σκορ με τους Janitors να γυρνάνε από το -6 στο crunch time!

Πολύ καλά άρχισαν και οι 2 ομάδες στο 1ο δεκάλεπτο. Είδαμε ωραίες φάσεις, όμορφο και ορθολογικό μπάσκετ, αλλά και σκληρές άμυνες. 15-17 ήταν το επιμέρους σκορ με την Πέρα Κλουμπ να παίρνει αέρα 1 καλαθιού. Για τους γηπεδούχους 10 πόντους έβαλε ο Ρούσσος. 5 είχε ο Παλαμάρης και 4 ο Καναβός για τους φιλοξενούμενους. 1 τρίποντο πέτυχε και ο Χρόνης.

Οι «επιστάτες» πάτησαν το πόδι στο γκάζι στην 2η περίοδο. Με οδηγό την χημεία που έχουν ως ομάδα, αλλά και την ορθή αμυντική λειτουργία μετέτρεψαν το -2 σε +5! 15-8 ήταν το επιμέρους σκορ με την ΠΚΜ να μην μπορεί να βρει ρυθμό. Σειρά στο σκοράρισμα πήρε ο τρομερός Σιαμπλής με 7 πόντους, ενώ 4 είχε ο Ρούσσος. 4 είχε ο Καναβός και 3 ο Χρόνης για τους «κιτρινόμαυρους».

Το 3ο δεκάλεπτο θύμησε κατά πολύ το 1ο με την Πέρα Κλουμπ να μειώνει κατά 1 καλάθι. Η διαφορά με τον τρόπο αυτό έπεσε στους 3 πόντους. 13-15 ήταν το επιμέρους σκορ με τις 2 ομάδες να οδηγούνται σε 1 δραματικό 4ο δεκάλεπτο. Οι 5 πόντοι του Σταυρακόπουλου και οι 4 του Σιαμπλή κράτησαν την διαφορά όρθια για τους γηπεδούχους. 1 επιθετικό κρεσέντο πραγματοποίησε ο Ρέππας που πέτυχε 7 σερί πόντους και οδήγησε επιθετικά τους φιλοξενούμενους.

Στην 4η περίοδο η Πέρα Κλουμπ ξεκίνησε καλύτερα. Έσφιξε αμυντικά και επιθετικά ήταν αρκετά καλή. Πέρασε μπροστά στο σκορ, έφτασε στο -6 και έπρεπε να κρατήσει την διαφορά όρθια για 2 λεπτά! Τότε ήταν που οι Janitors πήραν μπροστά, έβαλαν 2 τρίποντες-βόμβες και κατάφεραν να κλέψουν την νίκη! 16-15 ήταν το επιμέρους σκορ με τον πίνακα να σβήνει στο 59-55! Για τους νικητές ο Σταυρακόπουλος είχε 4 πόντους και από 3 Σαρρής και Παπούλιας. 7 είχε για τους ηττημένους ο Παλαμάρης.

Mvp του αγώνα ήταν ο Κ. Σιαμπλής με 11 πόντους, 11 ριμπάουντ (9-2), 4 ασίστ και 1 λάθος σε 29 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γ. Καναβός με 10 πόντους, 10 ριμπάουντ (6-4), 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 32 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Π. Ρούσσος με 18 πόντους, 7 ριμπάουντ (3-4), 3 κλεψίματα και 5 λάθη σε 31 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε από τα τρίποντα που πέτυχαν οι Janitors στο crunch time!