Για την τέταρτη στάση της Summer South West Atlas League 1 το βράδυ της Παρασκευής οι Kavlanta Hawks φιλοξένησαν στον Κορυδαλλό τον Φωκιανό και εκμεταλλευόμενοι τόσο την υπεροπλία τους στη ρακέτα όσο και την ταχύτητα τους πήραν το ροζ φύλλο. Ανέβασαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο κι έφτασαν τις δύο νίκες εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη συμμετοχή τους στα πλέι -οφ ανεξαρτήτως αποτελέσματος την τελευταία αγωνιστική.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και εκμεταλλευόμενοι το σκοράρισμα των Ορφανίδη (10) και Παπαντώνη (8) , προηγήθηκαν με double score (7-14) στα πρώτα λεπτά. Οι αντίπαλοι τους είχαν το δικό τους δίδυμο σε δράση και με τους Γεωργίου (8π) και Παπαρίζο (7π) με σερί 5-0 του τελευταίου ισοφάρισαν σε 18-18 στο πέρας τους αρχικού δεκαλέπτου.

Η αγωνιστική ισορροπία διατηρήθηκε και στο μεγαλύτερο τμήμα της δεύτερης περιόδου.  Ο Φωκιανός έβαλε στην επιθετική εξίσωση και τον Καρακατσάνη παρέα με τον Παπαντώνη (από 7π έκαστος) και με τους Τριχιά (3π) Τσιώτση, Ορφανίδη και Σωτηρόπουλο (από 2π) να βοηθούν πήγαινε αγκαζέ με τα "Γεράκια". Το τελευταίο όμως τρίλεπτο η τριπλέτα των Γεωργίου (9), Βασιλόπουλου (8) και Αραβανή (7) έτρεξε ένα 10-0 σερί με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται με 49-40.

Μετά την ανάπαυλα ο μεν Φωκιανός ήθελε , αλλά δεν μπορούσε να πλησιάσει. Δημητριάδης και Καρακατσάνης σκόραραν από 5 πόντους, ενώ στην αντίπερα όχθη οι Kavlanta βρήκαν σδκορ μέσα στο καλάθι από τον Λαδά (7π) και με τους Παπαρίζο(5)και Βασιλόπουλο (4) συντήρησαν άνετα διψήφιες διαφορές. Σκορ τρίτης περιόδου 72-55.

Στην τελική ευθεία το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και ελεύθερο run n gun. Οι "μπλε" βρήκαν στόχο με τους Ορφανίδη, Παπαντώνη (από 6π) και Δημητριάδη (3), ενώ οι Hawks, που έφτασαν ως το +20, είχαν πιο δραστήριους τους Λαδά (4) και Γεωργίου (3), με το τελικό 87-70 να είναι συνολικά δίκαιο.

Τα στατιστικά σκιαγραφούν την παρουσία των ομάδων στο παρκέ. Οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα δίποντα (55-47%) και βολές (58-56%) απ' ότι τρίποντα (19-25%). Πήραν τα ριμπάουντ (55-40), έδωσαν διπλάσιες τελικές πάσες (30-15), είχαν παραπάνω κλεψίματα (14-12) και υπέπεσαν στα ίδια λάθη (από 16).

Player of the Game και πρώτος σκόρερ στο όριο του triple double αναδείχθηκε ο Φώτης Γεωργίου με 22 πόντους, 12 ριμπάουντ, 8 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη. Παίκτης κλειδί ήταν ο Γιάννης Βασιλόπουλος που σημείωσε 16 πόντους, 7 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 6 κλεψίματα και 1 λάθος.

Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Θανάσης Παπαντώνης έχοντας 22 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 3 κλεψίματα, και 5 λάθη.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο δεύτερο μέρος, καθώς οι νικητές βρήκαν λύσεις απέναντι στο small ball των αντιπάλων τους, πήραν διαφορά και δεν απειλήθηκαν έκτοτε.