Την παρθενική της νίκη πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ η περυσινή φιναλίστ Πέρα Κλούμπ Μπασκετμπώλ όταν στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Summer North-West Atlas League 1 φιλοξενήθηκε από τους Only Fans και πλέον θέλει μια ακόμα για να σφραγίσει το εισιτήριο για τα πλέι-οφ.

Οι φιλοξενουμένοι έκαναν απίθανο ξεκίνημα. Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, έτρεξαν ένα 20-0 σκοράροντας με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Ο Ράπτης έβαλε 9 πόντους, Κουλούρης, Καρακανδάς και Καναβός από 5 κι ο Βαρθολομαίος 4, με την άμυνα τους να καθηλώνει τους αντιπάλους τους σε μόλις 8 πόντους (Καραμανης και Σαπλατέρας από 4), για το εκκωφαντικό 8-33 στο πέρας του πρώτου δεκαλέπτου !

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να συνέλθουν από το σοκ χάρη κυρίως στον Καραμανη (9π). Κοτσιφης, Σαπλατέρας και Σανάϊ προσθεσαν από 3 πόντους, ωστόσο η απόσταση παρέμεινε πάνω από το +20, με τους Βαρθολομαίο (6) και Χρόνη (3) πρωτοστάτες, για το 28-50 του ημιχρόνου.

Στην τρίτη περίοδο δεν άλλαξαν και πολλά, με το ελεύθερο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Οι Only Fans σκόραραν με τον Σανάϊ (7π), ενώ οι "Πολίτες" διατήρησαν τα ηνία της αναμέτρησης με τον Ράπτη (8π) , με το τρίτο δεκάλεπτο να κλείνει με το σκορ στο 43-67.

Τα τελευταία δέκα λεπτά κυριάρχησε το run n gun με τις ομάδες να βρίσκουν ακόμα παραπάνω χώρο δράσης. Σανάϊ και Κοτσιφης (από 6π) σκόραραν από τα 6.75, με τους Αποστολόπουλο και Καραμανη (από 4π) να συμπληρώνουν τη λίστα των σκόρερ των γηπεδούχων. Στον αντίποδα ο Χρόνης (9π) πυροβολούσε ασύστολα για τρεις, με τους Καναβό (5) και Ράπτη (4) να σμυβάλουν στο απόλυτα δίκαιο τελικό 63-89 !

Player of the game με double doyble αναδείχθηκε ο πολυβολητής Γιάννης Χρόνης. Είχε 20 πόντους (5/8τ), 10 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 2 λάθη. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως κλειδί του παιχνιδιού ο αλάνθαστος Γιώργος Καναβός με 10 πόντους, 6 ριμπάουντ, 5 ασιστ και 2 κλεψίματα.

Καλύτερων των ηττημένων με double figures ήταν ο Νίκος Καραμανης με 19 πόντους, 11 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Η αναμέτρηση κρίθηκε εξαρχής με το φανταστικό πρώτο δεκάλεπτο των νικητών !