Με το δεξί ξεκίνησαν οι ΓΕΡΟΝΤΕΣ τις υποχρεώσεις τους στο Summer League με νίκη απέναντι στην BASXETONIA με 47-55.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο ματς και προηγήθηκαν με 9-3 με τους Κασδαναστάση, Αφχιανέ και Στρατηγόπουλο. Προς στιγμήν είχε μειώσει με τρίποντο ο Σιχλιμίρης. Ο Δημόπουλος έκανε το 9-5 ενώ με 5 πόντους του Σιμιτζή έγινε το 10-10. Οι γηπεδούχοι όμως κράτησαν το προβάδισμα με 2 καλάθια των Μεγαγιάννη και Στρατηγόπουλου για το 14-10.

Το 2ο δεκάλεπτο ξεκίνησε με καλάθι της Basxetonia αλλά ο Σιχλιμίρης με δυο απανωτές βόμβες από το τρίποντο έκανε το 16-16. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν εκ νέου αλλά ο Δαουτάκος Σταύρος με 5 πόντους ισοφάρισε ξανά. Μάλιστα ο ίδιος παίχτης με 2/2 βολές και σουτ έδωσε προβάδισμα στους γέροντες για πρώτη φορά. Ο Χριστόπουλος με τρίποντο και καλάθι από το ζωγραφιστό έκανε το 28-25 όμως και ο Γεωργακόπουλος από κοντά αύξησε τη διαφορά στους 5. Με καλάθι όμως του Καλάβρια και 2/2 βολές του Πέτρου Δαουτάκου έγινε το 30-29.

Με καλάθι και φάουλ του Δαουτάκου Π. οι Γέροντες προηγήθηκαν ξανά στο 3ο δεκάλεπτο Ενώ οι Σιχλιμίρης και Δαουτάκος Σ. έδωσαν μάλιστα προβάδισμα 5 πόντων. Ο Βαρδαβάς απάντησε αλά ο ασταμάτητος Σ. Δαουτάκος συνέχισε να σκοράρει κάνοντας το 38-41. Ο Κασδαναστάσης κατάφερε να μειώσει στον πόντο αλλά και πάλι ο Δαουτάκος έκανε το 40-43.

Το παιχνίδι παρέμενε ντέρμπι αλλά στα πρώτα λεπτά της 4ης περιόδου οι Γέροντες πήραν φωτιά. Με 3/4 βολές και δυο καλάθια των Γεροντίδη και Αχλαδιανάκη έκαναν το 40-50 παίρνοντας διαφορά ασφαλείας. Ο Στρατηγόπουλος που έδωσε πολλές μάχες με 2/4 βολές μείωσε για να έρθει ο Σιχλιμίρης να κάνει το 42-52/ Στο νέο καλάθι του Στρατηγόπουλου ο Δημόπουλος απάντησε με τρίποντο. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 47-55 με βολές τον Κασδαναστάση και Στρατηγόπουλου.

MVP της αναμέτρησης ο Δαουτάκος Σταύρος με 19 πόντους και 11 ριμπάουντ.

για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Αφχιανές με 10 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στο φοβερό 3λεπτο της 4ης περιόδου που οι Γέροντες πήραν διαφορά 10 πόντων την οποία υπερασπίστηκαν ως το τέλος.