Στην πρεμιέρα του τέταρτου γκρουπ της North Summer League II. Η πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα του Φάρου BC μπήκε με το δεξί στο Summer League II.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν την πρώτη περίοδο με μεστές άμυνες του Τσιολάκη (2 τάπες) και του Πολύζου (1 τάπα). Η ευστοχία του Κοντογόνη (6), το τρίποντο του Καλπακή έδωσαν ώθηση στην ομάδα του Φάρου για να διαμορφωθεί το 22-6 του πρώτου δεκαλέπτου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο άνοιξε το παιχνίδι, αφού βλέπαμε αρκετά πάνω-κάτω και από τις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες για να μειώσουν το σκορ αλλά τα τρίποντα του Θωμοπούλου, του Καλπακή και του Τσιμπούκη Θ. δεν τους άφησαν περιθώρια και έδωσαν ώθηση στον Φάρο να απομακρυνθεί και άλλο στο σκορ ώστε να διαμορφωθεί σε 46-21, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Basket Walkers, παρότι έμειναν πίσω στην ανάπαυλα, μπήκαν δυναμικά με τον Φαφούτη (4) και Λογοθέτη (4). Τα τρεξίματα και η αθλητικότητα όμως της ομάδας του Φάρου, τους έδωσε εύκολους πόντους σε αιφνιδιασμό καθώς και σε δεύτερες ευκαιρίες μέσω των επιθετικών ριμπάουντ , με το σκορ να διαμορφώνεται στο τέλος της τρίτης περιόδου 61-31.

Στην τελική ευθεία οι ομάδες έπαιζαν πιο απελευθερωμένο μπάσκετ. Ο Φαφούτης έβαλε 8 ακόμα πόντους και ο Λογοθέτης άλλους 6 ενώ οι γηπεδούχοι με τον Βασιλό (4) και Τσιμπούκη Δ. (6) συνέβαλαν στο τελικό 78-48 .

Οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα (δίποντα 30/51 - 58.8%, τρίποντα 5/32 - 15.6%, βολές 3/11 - 27.3%). Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους. Κυριάρχησαν στα ταμπλό με 50 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 17 ήταν επιθετικά. Μοίρασαν 18 ασίστ συνολικά και 21 κλεψίματα με μόλις 9 λάθη σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα .

MVP:  Αναδείχθηκε ο Δημήτρης Τσιμπούκης με 16 πόντους, 4 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα, 3 ασσίστ, 2 λάθη με 22 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος των ηττημένων με double-double παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Φαφούτης έχοντας 18 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασσίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος .

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Ηλίας Βασιλός ο οποίος σημείωσε double-double με 12 ποντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασσίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος .

Το παιχνίδι κρίθηκε στη διαφορά ενέργειας των νικητών.