Σε ένα όμορφο παιχνίδι οι THE BEEFS επικράτησαν των SALATOI με 46-57 με τη νίκη να έρχεται στα τελευταία λεπτά.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά το ματς καθώς κατάφεραν να προηγηθούν με 5-11 με τρια τρίποντα, δυο από τον Κοντογιάννη και ένα από τον Λυκογιάννη. Οι Φραγκουλίδης και Γλεντής είχαν μειώσει για τους γηπεδούχους. Με έμμεσο τρίποντο του Καλαιτζίδη έγινε το 8-11 ενώ με τρομερό σερί 11-0 πέρασαν και μπροστά στο σκορ. Σκόρερς οι Γκούβας, Χριστοδούλου και Καλαιτζίδης. Οι THE BEEFS όμως αντέδρασαν με τους Βουρλίτη και Κοντογιάννη για το 19-17.

Οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τους φιλοξενούμενους με δικό τους σερί να κάνουν με τους Κοντογιάννη, Αλέξη και Γκουρογιάννη το 21-29. Ο Συρίβελης με τρίποντο και ο Αρβανίτης με σουτ μείωσαν ενώ ο Κατσάμπης έκανε το τελικό 28-31.

Ισορροπημένα και τα πρώτα λεπτά του 2ου ημιχρόνου με τους BEEFS να ξεφεύγουν με 6 πόντους με τους Κοντογιάννη και Βουρλίτη αλλά ο Γλεντής με 5 σερί πόντους έκανε το 37-38. Διονυσόπουλος και Λυκογιάννης αύξησαν ξανά τη διαφορά αλλά ο Γκούβας που ήταν φοβερός μείωσε σε 40-41.

Με τον Διονυσόπουλο σε μεγάλα κέφια στο 4ο δεκάλεπτο οι BEEFS σκόραραν 7 σερί πόντους ξεφεύγοντας με 8. Οι γηπεδούχοι όμως κατάφεραν να πλησιάσουν εκ νέου με τους Γλεντή και Φραγκουλίδη. Ο Γκούβας μάλιστα έκανε το 46-49. Λίγο πριν το τέλος όμως ο Διονυσόπουλος με 2/2 βολές και δυο απανωτά τρίποντα του Λυκογιάννη έδωσαν τη νίκη στους THE BEEFS!

MVP της αναμέτρησης ο Κοντογιάννης με 19 πόντους και 6 ριμπάουντ ενώ και ο Αλέξης ήταν εξαιρετικός με 11 ριμπάουντ και χωρίς κανένα λάθος! 

για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Χριστοδούλου με 2 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Το ματς κρίθηκε: κυριολεκτικά στα τελευταία λεπτά με τα μεγάλα σουτ του Λυκογιάννη και την αστοχία των γηπεδούχων στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα.