Με το δεξί άρχισαν τις υποχρεώσεις τους στο τέταρτο γκρουπ της Summer Atlas League II την Κυριακή στο ΟΑΚΑ οι Τouvlakers όταν και φιλοξενήθηκαν από τη Σφεντόνα.

Τα πρώτα δέκα λεπτά είχαμε αναγνωριστικό παιχνίδι δίχως οι ομάδες να βρουν ρυθμό. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Βαλτινός (4) και Τσαφαντάκης (2) ενώ οι αντίπαλοι τους ανταπέδωσαν με τους Λαδιά (4) και Σπανίδη (2), για το πενιχρό 6-6 στο πέρας τους.

Οι φιλοξενούμενοι παρότι έμειναν πίσω με πέντε πόντους, έκαναν ένα σερί 9-0 και προσπέρασαν με τους Λαδιά (7) και Μαρίνο (6) πρωταγωνιστές. Στην άλλη πλευρά δραστήριοι ήταν οι Μπακάλης (5) και Βαλτινός (4), με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 17-23.

Μετά τη διακοπή οι Τouvlakers φόρτσαραν με σερί 9-0 με τους Μαρίνο, Πατερογιαννάκη (από 6π) και το τρίποντο του Λαδιά και παρά τις προσπάθειες των Μπακάλη (4) και Τσαφαντάκη (3) πήραν διψήφια απόσταση (28-41) στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τον έλεγχο της κατάστασης, με τον κουμανταδόρο Λαδιά (5) και τους Πατερογιαννάκη, Σπανίδη (από 4), και τις παλιοσειρές Λειβαδά και Μαρίνο (από 3π) να βάζουν το τριποντάκι τους. Έφτασαν ως το +17 και καθώς η Σφεντόνα απαντούσε μόνο με τους Βαλτινό (6) και Μαργιολακιώτη (5) κατέκτησαν τη νίκη δίκαια με το τελικό 48-63.

Στα ομαδικά στατιστικά οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα εντός πεδιάς (δίποντα 37-44%, τρίποντα, 8-20%) με τις ομάδες να έχουν από 20% η καθεμία στις βολές. Απώλεσαν τα ριμπάουντ (56-49), μοίρασαν περισσότερες ασιστ (10-18), είχαν τα ίδια κλεψίματα (από 6) , λιγότερα μπλοκ (0-4) και ένα παραπάνω λάθος (8-7).

Mvp αναδείχθηκε ο αλάνθαστος Γιώργος Λαδιάς με 19 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασιστ και 1 κλέψιμο. Καλύτερος των ηττημένων ήταν με double double ο Βασίλης Μπακάλης έχοντας 11 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4 ασιστ και 1 λάθος.

Κλειδί του παιχνιδιού αποτέλεσε ο  εξίσου ¨διπλός" Παντελής Πατερογιαννάκης με 12 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Το ματς κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τους νικητές να βρίσκουν ρυθμό !