Αήττητοι συνέχισαν τις υποχρεώσεις στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του δεύτερου γκρουπ της West Summer Atlas League II οι Beefs αντιμετωπίζοντας τους Slow Motion χάρη στο καλό τους φίνις, μετά από μια αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχοι έκαναν εκρηκτικό ξεκίνημα με τον Διονυσόπουλο (6π) πρωταγωνιστή προηγούμενοι με 12-3, ενώ οι αντίπαλοι τους με τον Τύρο (4) και το τρίποντο του Δημητράκη μείωσαν σε 12-7 στη λήξη της πρώτης περιόδου.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν το καλό τους διάστημα με το ντουέτο Χατζηκαλυμνιού (6π) και Τύρου (4) προσπερνώντας με 17-22. Από την άλλη πλευρά ο Λυκογιάννης σκόραρε για τρεις, ενώ προς το τέλος ο Σταύρου με πέντε σερί πόντους μείωσε στην ελάχιστη δυνατή διαφορά (24-25) στο ημίχρονο.

Δεν άλλαξε το παραμικρό μετά τη διακοπή. Οι ομάδες χωρίς να είναι παραγωγικές, βρίσκονταν κοντά η μία στην άλλη. Οι Beefs ανταποκρίθηκαν με τα τρίποντα των Κοντογιάννη και Διονυσόπουλου και την ενέργεια του Κωνσταντίνου στο ζωγραφιστό (3 πόντοι επίσης), με τους Slow να ακολουθούν κατά πόδας (Τύρος, Τσακίρης, Παρτσινέβελος, Αβραμίδης και Δρακόπουλος από ένα καλάθι έκαστος), για το 37-35 στο τριαντάλεπτο.

H παρέα του Δημητράκη μπορεί να προηγήθηκε με τον Παρτσινέβελο (5) στην αρχή της τέταρτης περιόδου, όμως στη συνέχεια σίγησε δεχομένη ένα επιμέρους 11-2 από τους Λυκογιάννη (5), Κωνσταντίνου (4) και Σταύρου (3). Οι Beefs χάρη σε αυτό το ξέσπασμα διατήρησαν διαφορές 6-8 πόντων, με τον Τύρο (4π) να μειώνει σε 50-46. Ο Λυκογιάννης όμως έδωσε τέλος στις όποιες αμφιβολίες με μια βόμβα τριών πόντων διαμορφώνοντας το τελικό 53-46 !

Στα ομαδικά στατιστικά οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα (δίποντα 40-31%, τρίποντα 29-20%, βολές 66-46%). Έχασαν τα ριμπάουντ (34-41), μοίρασαν παραπάνω ασίστ (18-10), έκλεψαν περισσότερες μπάλες (8-7) και υπέπεσαν σε λιγότερα λάθη (12-16).

Mvp αναδείχθηκε ο Νιόνιος Διονυσόπουλος έχοντας 11 πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 5 κλεψίματα και 3 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων παρουσιάστηκε ο αλάνθαστος Νίκος Τσακίρης καταγράφοντας 6 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 1 κλέψιμο.

Κλειδί του παιχνιδιού με το τρίποντο στο τέλος ήταν ο Στράτος Λυκογιάννης με 10 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασιστ και 1 λάθος.

Το ματς κρίθηκε στο τελευταίο του κομμάτι καθώς οι νικητές πήραν διαφορά πέριξ των δέκα πόντων και την περιφρούρησαν ως τη λήξη.