Στο πλαίσιο τη  δεύτερης αγωνιστικής του τέταρτου γκρουπ  North Summer League II. Ο Φάρος BC διπλασίασε τις νίκες του απέναντι στην ομάδα των Touvlakers

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν την πρώτη περίοδο δυναμικά με πρωταγωνιστές τους Πολύζο (8) και Καλπακή (7) ενώ οι Touvlakers αντιστάθηκαν με τον Λαδιά (6) και τα τρίποντα από Μαρίνο (3) και Λειβαδά (3).Παρόλα αυτα η πρώτη περιοδος τελείωσε με την ομάδα του Φάρου να βρίσκεται μπροστα στο σκορ με 19-15.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Φάρος με τον Καλπακή(13) να είναι σε εξαιρετική κατάσταση αλλά και  με τον ζεστό Θωμόπουλο(3) , ο οποίος μόλις  μπήκε από τον πάγκο ευστόχησε σε ενα τρίποντο και κατάφερε να ανοίξει την διαφορα, αλλα οι Touvlakers δεν εσκυψαν το κεφάλι , με τον Θεοδωρακόπουλο (6) ακόμη ένα τρίποντο του Μαρίνου (3) και την δουλεία κατω από την ρακέτα των Κοσκερά και Τζιριτή κατάφεραν να κρατηθούν κοντά στο σκορ . Το οποίο να διαμορφώνεται στο τέλος του ημιχρόνου 41-31.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Touvlakers, παρότι έμειναν πίσω στην ανάπαυλα, μπήκαν δυναμικά με τον Λαδιά να φθάνει τους 16 πόντους , τον Σπανίδη (3) παίρνοντας 7 ριμπάουντ και με τον Μαρίνο να ευστοχεί σε ακομη ενα τρίποντο προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ.Ο Φάρος απο την άλλη είχε απάντηση με τον Πολύζο να φθάνει τους 18 πόντους , τον Τσιμπούκη Δ. (3) , αλλά και με την συνεισφορά των Τσιολάκη,Βασιλό και Κουλουμπαρίτση στους οποίους ο προπονητής Νικομάνης ειχε αναθέσει το μαρκάρισμα του Λαδιά .Οι σκληρές άμυνες και από τις δύο ομάδες οδήγησαν ώστε να μην ανοίξει πολύ το παιχνίδι με το σκορ του τρίτου δεκαλέπτου να διαμορφωθεί σε 55-44.

Στην τελική ευθεία οι ομάδες έπαιζαν πιο απελευθερωμένο μπάσκετ. Ο Μαρίνος ευστόχησε σε ακόμη δύο τρίποντα φθάνοντας τους 16 πόντους , ο Λαδιάς τελείωσε το παιχνίδι με 21 πόντους ενώ ο Κοσκεράς πλησίασε το double-double με 9 πόντους μαζεύοντας 10 ριμπάουντ.Για την ομάδα του Φάρου ξεχώρισε ο Βασιλός βάζοντας 8 πόντους σε κρίσιμα σημεία , όπως και τα δύο τρίποντα μαχαιριές του Θωμόπουλου τα οποία κράτησαν το προβάδισμα την ώρα που πλησίαζε η ομάδα των Touvlakers.Με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται 76-67 .

Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους. Οι νικητές κυριάρχησαν στα ταμπλό με 57 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 22 ήταν επιθετικά. Μοίρασαν 12 ασίστ συνολικά και 14 κλεψίματα με μόλις 7 λάθη σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα .

MVP:  Αναδείχθηκε ο Χρήστος Καλπακής ο οποίος παραλίγο να σημειώσει triple-double με 27 πόντους, 11 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 4 κλεψίματα, 1 λάθος με 27 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Γιώργος Λαδιάς ο οποίος σημειωσε 21 πόντους,5 ριμπάουντ , 1 ασίστ ,1 κλέψιμο , 1 λάθος με 16 στο σύστημα αξιολόγησης.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Πολύζος ο οποίος σημειωσε double-double με 20 πόντους , 16 ριμπάουντ,2 ασίστ,1 κλέψιμο , 1 κόψιμο με μόλις 2 λάθη.

Το παιχνίδι κρίθηκε στις δεύτερες προσπάθειες που είχε η ομάδα του Φάρου μέσω των επιθετικών ριμπάουντ και των κρίσιμων τριπόντων που έβαλαν στην τελευταία περιόδο .