Για την 2η αγωνιστική της Summer League 2 η BASXETONIA επιβλήθηκε της FIORETSINA με 39-40.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 6-2 με τους Πάνου και δυο καλάθια του Παρτάλη. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Κασδαναστάση αλλά με δίποντο του Χονδρομάρα και τρίποντο του Πάνου έγινε το 11-4. Παρόλα αυτά με ένα 6-0 σερί η BASXETONIA μείωσε με 5 πόντους του Στρατηγόπουλο και μια βολή του Βαρδαβά.

Στο 2ο δεκάλεπτο η FIORETSINA ήταν καταπληκτική σε άμυνα και επίθεση δεχόμενη ένα καλάθι στο πρώτο λεπτό. Σε όλο το υπόλοιπο οι γηπεδούχοι έμειναν χωρίς σκορ. Αντίθετα ο Πάνου σκόραρε νέο τρίποντο ενώ ο Παρτάλης με 6 πόντους έκανε το 22-12. Ο Πάνου πήρε τη σκυτάλη και με 4 πόντους του έκανε το 24-12.

Ο Στρατηγόπουλος μείωσε στην αρχή αλλά ο Καλογερόπουλος με δυο καλάθια έκανε το 28-14. Και εκεί που έδειχναν ότι κρατάνε τα ηνία του αγώνα ο Κασδαναστάσης με συνεχόμενους πόντους και ο Στρατηγόπουλος κερδίζοντας φάουλ και σκοράροντας βολές έκαναν το 30-24. Μάλιστα οι ίδιο δυο έκαναν το 30-30 στο 3ο δεκάλεπτο!

Με καλάθια των Πάνου και Χονδρομάρα έγινε το 34-30 αλλά ο Στρατηγόπουλος που ήταν φανταστικός έκανε το 34-37. Ο Παρτάλης μείωσε ενώ ο Μεγαγιάννης έκανε το 36-38. Με καλάθια των Παρτάλη και Πάνου οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά αλλά ο Στρατηγόπουλος έκανε το 39-40. Με το χρόνο να είναι κάτω από 10'' ο Καλογερόπουλος κέρδισε φάουλ στα 0,8''!!! Χρειάζονταν μια βολή για παράταση και δυο για τη νίκη αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει με την BASXETONIA να πανηγυρίζει μια αγχωτική νίκη.

MVP της αναμέτρησης ο Στρατηγόπουλος με 20 πόντους και 11 ριμπάουντ ενώ από κοντά και ο Κασδαναστάσης με 12 πόντους και 8 ριμπάουντ.

για την FIORETSINA ξεχώρισε ο Παρτάλης με 15 πόντους και 18 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: στο μεγάλο come back των νικητών στην 3η περίοδο και φυσικά στις χαμένες βολές του Καλογερόπουλου.