Οι ΓΕΡΟΝΤΕΣ πήραν και 2η νίκη στη SUMMER LEAGUE 2 κόντρα στους AVENGERS με 72-41. 

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν πολύ καλό ξεκίνημα με ένα 6-0 με τους Κυριακίδη, Βουράκη και Παπαδημητρίου. μάλιστα με τρίποντο του Βουράκη έκαναν το 2-9. Ο Σιχλιμίρης μείωσε αλλά ο Γρίβας από κοντά έκανε το 4-11. Με καλάθι του Σ. Δαουτάκου και βολή του Αχλαδιανάκη οι γηπεδούχοι μείωσαν. Μάλιστα οι Νίκος και Σταύρος Δαουτάκος έκαναν το 11-13. Ο Κυριακίδης σκόραρε αλλά ένα τρίποντο του Δημόπουλου στο τέλος έκανε το 14-15.

Το 2ο δεκάλεπτο άνηκε εξ ολοκλήρου στους Γέροντες. Οι Σιμιτζής και Σ. Δαουτάκος έβαλαν την ομάδα τους μπροστά. Με 4 πόντους του Σ. Δαουτάκου και καλάθι του Αχλαδιανάκη κατάφεραν να ξεφύγουν με 24-18. Οι AVENGERS δεν έβρισκαν λύσεις μπροστά και ο Γεροντίδης με λέι απ και δυο προσωπικές ενέργειες του Π. Δαουτάκου έκαναν το 31-18. Ο Γρίβας στο τέλος μείωσε σε 31-20.

Εξήσου καταιγιστικοί και στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι. Με 2/2 βολές του Π. Δαουτάκου και από 4 πόντους των Αχλαδιανάκη και Ν. Δαουτάκου το σκορ έγινε 42-20. Ο Βουράκης με τρίποντο μείωσε προς στιγμήν αλλά ο Σιμιτζής με 2/2 βολές και ο Αχλαδιανάκης με 4 ακόμα πόντους έκαναν το 48-24. Ο Βουράκης με νέο τρίποντο έγραψε το 48-27.

Με καλάθια των Βουράκη και Πολυμέρου οι φιλοξενούμενοι μείωσαν αλλά δυο τρίποντα των Π. Δαουτάκου και Δημόπουλου τους έκοψαν τα φτερά. Ο Βρεττός μείωσε με λέι απ αλλά ο Δημόπουλος απάντησε. Στο τρίποντο του Βρεττού απάντησε με τον ίδιο τρόπο ο Σιχλιμίρης. Ο Ν. Δαουτάκος που όργωνε το γήπεδο σκόραρε στον αιφνιδιασμό ενώ ο Σιμιτζής ευστόχησε σε τρίποντο. Ο Παπαδημητρίου σκόραρε για 2 αλλά ο Ν. Δαουτάκος με ατομική ενέργεια έκανε το 68-39. Το τελικό 72-41 έκαναν οι Σ. Δαουτάκος και Δημόπουλος.

MVP της αναμέτρησης ο Νίκος Δαουτάκος με 10 πόντους, 13 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

για τους AVENGERS ξεχώρισε ο Βρεττός με 5 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στις ανεξάντλητες δυνάμεις των γηπεδούχων απέναντι στην κούραση των Avengers και στο φοβερό 3ο δεκάλεπτο με επιμέρους σκορ 17-7.